ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ -ΤΣΑΚΩΝΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΓΟΣ-ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ -ΤΣΑΚΩΝΑ

ΝΕΑ συνάντηση για τους οδικούς άξονες της Πελοποννήσου θα έχει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τον αρμόδιο υπουργό στις 29 Οκτωβρίου, όπως τονίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Πάτρα.
Στις δηλώσεις του ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας εκτός από την απεμπλοκή 2 από τις 8 εργολαβίες για τον άξονα Πάτρα- Πύργος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα οδικά τμήματα της Πελοποννήσου. Θυμίζουμε ότι ο κ. Κατσιφάρας έχει δηλώσεις στο kalamatanews.gr και την εφημερίδα ΦΩΝΗ ότι όχι μόνο είναι πάγιο αίτημα για την απόληξη του δρόμου στην Τσακώνα αλλά αποτελεί μεγάλο αίτημα όλης της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου.
Σε ότι αφορά τον οδικό άξονα Πύργος- Καλονερό υπάρχει ήδη μελέτη για την βελτίωση των χαρακτηριστικών του δρόμου με παρεμβάσεις που θα προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια μαζί με ελάχιστες διαπλατύνσεις αλλά και ασφαλτοστρώσεις ώστε να είναι πιο λειτουργικός.
Για το τμήμα Καλονερό-Τσακώνα ανακοίνωσε ότι το υπουργείο περιμένει την οριστική μελέτη του Μορέα που έχει αναλάβει την εκπόνησή της ώστε να χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαική τράπεζα Επενδύσεων όπως έχει υποσχεθεί εκτός από τον κ. Σπίρτζη με τον οποίο θα συναντηθεί στις 29/10 και ο Μεσσήνιος υπουργός Εσωτετικών κ. Χαρίτσης σε δέσμευσή του σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Ρ/Σ Παλμός 90,5 εκτιμώντας ότι εκτός από μελετητική ωριμότητα το έργο πρέπει να ξεκινήσει με το νέο έτος. Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις καθώς αποτελεί αίτημα όλων των φορέων η ολοκλήρωση των οδικών αξόνων. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages