ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1 (VIDEO) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1 (VIDEO)

ΠΑΛΕΨΕ δυνατά παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες το Καλονερό στα πλαίσια της Α τοπικής στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, αλλά τελικά ο Πανθουριακός εισέπραξε το 1-0 στο τέλος του αγώνα. Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα με αυτό το τρίποντο έφθασε τους 17 βαθμούς και βρίσκεται τέσσερις πίσω από την κορυφή
 Αντίθετα, το Καλό Νερό είχε τις ευκαιρίες για κάποιο γκολ όμως αυτό δεν ήρθε και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα παρά τις πολλές δυνατές φάσεις. Στο 26′ σουτ του Μητρόπουλου, απέκρουσε ο Κόκκαλης. Στο 30′ τετ α τετ του Κανελλόπουλου, έδιωξε ο Σταυρόπουλος. Στο 35′ φάουλ του Λαμπρόπουλου, εντυπωσιακά έδιωξε ο Κόκκαλης. Στο 50′ σουτ του Κανελλόπουλου η μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 78′ ο Σπυρόπουλος έκανε την σέντρα και ο Πιρές με πλάσε έκανε το 0-1. Στο 80′ φάουλ του Μπεγέτη, απέκρουσε ο Κόκκαλης. Στο 82′ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι αμυντικού του Καλού Νερού. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Ρηγόπουλο. 
 ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κορμπής (85′ Βλάμης), Αλμπάν, Μητρόπουλος, Ντιόπ, Διονυσόπουλος (67′ Μανδραπήλιας), Μπεγέτης, Δεμπεγιώτης. 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Νινιός, Παντσιώτης, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Μορέιρα, Εμμανουήλ (62′ Αθανασόπουλος), Πιρές, Αλμέιδα (80′ Παπαγιαννόπουλος), Μερκούρης (52′ Τρίψας), Κανελλόπουλος (62′ Σπυρόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages