5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΦΕΡΕ Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΦΕΡΕ Ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ!
Θριάμβευσε ο ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα UNDER 21 και στο πανελλήνιο κύπελλο, κατακτώντας 5 συνολικά μετάλλια. 
Με 10 αθλητες συμμετείχε ο αθλητικός σύλλογος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Κυπαρισσιας το τετραήμερο 21-24/11 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα UNDER 21 και στο πανελλήνιο κύπελλο στο στάδιο Ειρήνης και φιλίας (ΣΕΦ) στην αθηνα. 5 αθλητες από αυτόυς  κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των νικητών.
· Η Γιακουμοπουλου Αννα κατάκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -49 νέων γυναικών,
· Ο Κωνσταντοπουλος Αδαμ χρυσο μετάλλιο στην κατηγορία -55 κιλών εφηβων στο κύπελλο ελλαδος 
· Η Μπουρδεκα Διονυσια χρυσο μετάλλιο στην κατηγορία -63 κιλών εφηβων στο κύπελλο ελλαδος 
· Ο Γκορος Χαράλαμπος ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -37 κιλά παίδων 
· Ο Παναγιωτοπουλος Δημητρης χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία + 78 κιλά εφηβων. 
Καθώς και Πέμπτη θέση κατέκτησαν 2 αθλητες  που πρώτη φορά συμμετείχαν σε επισήμους αγώνες, ο λόγος για τους : Ζουμπουλης Διονύσιος στην κατηγορία -49 κιλών παίδων και την Στριγκα Δημητρα στην κατηγορία -59 κιλά εφηβων. 
Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν  οι εξης αθλητες:  Βελισσάρη Γεώργιος, Κιτσου Αρσανια και Βλαχου Δημητρα.
Οι 6 από αυτούς τους αθλητες αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε πιο υψηλού επιπέδου πανελλήνιο πρωτάθλημα, με σκοπό να αποκομίσουν εμπειριες και να αξιολογηθεί η κατάσταση που βρίσκονται ώστε στο μέλλον να βελτιώθουν και να πρωταγωνιστήσουν στις κατηγορίες τους. 
Ο προπονητής ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ο οποίος καθοδήγησε ολους τους αθλητες σε αυτά τα πρωταθλήματα δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση και αυτών  που έλαβαν μέρος πρώτη φορά σε μια επίσημη διοργάνωση σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και απο τους αθλητες που διακρίθηκαν, οι οποίοι έδειξαν ωριμότητα και σταθερότητα στην απόδοση τους, κάτι που είναι προϊόν της συστηματικής δουλειας που γίνετε, και από το υπόλοιπο προπονητικό team του συλλόγου όπως είναι ο Προπονητής Παναγιωτης Δικαιος και ο Δημητρης Δικαιος οι οποίοι καθοδηγούν τις μικρότερες ηλικίες ώστε να αναδείξουν οι μικροί αθλητες το ταλέντο τους. Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται πολλά συγχαρητήρια σε ολους του αθλητες και ιδιαίτερα σε αυτούς που διακρίθηκαν διότι όλο αυτό αποτελεί προϊόν στοχευμένης και ομαδικής δουλειας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages