Α1 ΤΟΠΙΚΗ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 1-5 (VIDEO) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 1-5 (VIDEO)

Στις νίκες επέστρεψε ο Νέος Άρις που επικράτησε εκτός έδρας με 5-1 του Ηρακλή Κυπαρισσίας. Η ομάδα του Τάκη Πεφάνη παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε να πάρει το διπλό και να ανασάνει βαθμολογικά. Από την άλλη, οι γηπεδούοι γνώρισαν ακόμα μία ήττα και παραμένουν στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα. 
 Στο 11′ ο Αριδάς με σουτ έκανε το 1-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 67′ ο Τσίκληρας με πλάσε ισοφάρισε σε 1-1. Στο 68′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ντέρκα των γηπεδούχων για επικίνδυνο φάουλ σε αντίπαλο. Στο 73′ ο Καραβατάς έκανε την ανατροπή και το 1-2. Στο 78′ ο Τσίκληρας πέτυχε δεύτερο προσωπικό τέρμα για το 1-3. Στο 83′ ο Τσίκληρας σημείωσε χατ – τρικ για το 1-4.  
Στο 93′ ο Κιοφίρι διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-5). Τέλος, η διοίκηση του Νέου Άρι ευχαριστεί τον Ηρακλή Κυπαρισσίας για την άριστη φιλοξενία. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς την Ηλιοπούλου και τον Βανικιώτη. 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Κολοσκόπης, Τζαβάλας, Γκεϊβελόπουλος, Κίτος, Αριδάς, Αντωνόπουλος (65′ Γεωργιόπουλος), Μπράβος, Ντέρκα, Πλάκας, Καραχάλιος (72′ Μαδούρης), Γκίνο. 
 ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ταχταμπάς, Ασημακόπουλος, Τσιριγώτης (27′ λ.τρ. Κυριόπουλος), Μπαστακός, Σαρρής, Αναστασόπουλος (65′ Κιοφίρι), Σκαλιώτης (88′ Θεοδωρόπουλος), Δρογγίτης, Καραβατάς (78′ Μπουζαλάς), Κυριακούλης, Τσίκληρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages