ΨΑΧΝΟΥΝ επιστημονικό Συνεργάτη στο Δήμο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΨΑΧΝΟΥΝ επιστημονικό Συνεργάτη στο Δήμο Τριφυλίας

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας, σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα σχετικά με την πλήρωση μιας (1) θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη ως συμβούλου του Δημάρχου σε Νομικά θέματα. Η ανάρτηση στην Διαύγεια αναφέρει τα εξής:
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του αρ. 58 ν. 3852/10 για τις αρμοδιότητες Δημάρχου, όπως τροποποιήθηκε από την παρ.1 του αρ. 203 του ν. 4555/2018. 2. Τις διατάξεις του αρ. 163 του ν. 3584/07 για τους Ειδικούς Συμβούλους – Επιστημονικούς Συνεργάτες – Ειδικούς Συνεργάτες των Ο.Τ.Α., όπως τροποποιήθηκε από το αρ. 78 του ν. 4604/2019 και το αρ. 15 του ν. 4623/2019. 3. Τις διατάξεις της παρ. ΣΤ, υποπαράγραφος ΣΤ1, παράγραφοι 1 και 2 του ν. 4093/2012. 4. Τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Τριφυλίας (ΦΕΚ 1797/Β’/06.06.2012 και τις τροποποιήσεις αυτού).
5. Την ανάγκη πρόσληψης ενός (1) Επιστημονικού Συνεργάτη ως συμβούλου του Δημάρχου σε Νομικά θέματα.
 6. Την από 06/11/2019 βεβαίωση εξασφάλισης πίστωσης για την ανωτέρω πρόσληψη Καλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μιας (1) θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη ως συμβούλου του Δημάρχου σε Νομικά θέματα για την παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, σε θέματα ιδιαίτερης σπουδαιότητας και σημασίας, προς αντιμετώπιση των οποίων απαιτούνται ειδικές γνώσεις, σχετίζονται με τις αρμοδιότητες και λειτουργίες του Δήμου, άπτονται νομικών και συναφών οικονομικών ζητημάτων, για την υποστήριξη σε νομικά θέματα πριν αυτά οδηγηθούν σε δικαστική διαδικασία, την παροχή συμβουλών για συμφωνίες και συμβάσεις μεταξύ του Δήμου και τρίτων με σκοπό την μέγιστη δυνατή διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου, την προάσπιση της νομιμότητας σκοπούμενων δράσεων του Δήμου, την παροχή συμβουλών με σκοπό την πιστή εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας, την παροχή συμβουλών για την ανεύρεση λύσεων σε αιτήματα πολιτών, τα οποία απαιτούν ειδική γνώση και διερεύνηση, με ιδιαίτερη έμφαση στην παρακολούθηση και προώθηση της αρχής της ίσης μεταχείρισης των πολιτών, του σεβασμού των δικαιωμάτων τους και της από κάθε υπηρεσία του Δήμου πιστής τήρησης της αρχής της χρηστής διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages