ΑΠΟΨΕΙΣ: Τριφυλία στα αζήτητα....(τα λέγαμε εμείς) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΑΠΟΨΕΙΣ: Τριφυλία στα αζήτητα....(τα λέγαμε εμείς)

του συμπατριώτη μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΡΜΑ
Καμία αναφορά στο Δήμο Τριφυλίας σε συνέδριο για την δράση του μεγαλύτερου τουριστικού προϊόντος στην χώρα το Costa navarino όπου η έδρα του είναι και στο Δήμο Δήμο Τριφυλίας. Καμία αναφορά για το δρόμο καλό νερού τσακονας από κυβερνητικά χείλη. Πλήρη απαξίωση Σε προηγούμενη ανάρτηση έχω αναφερθεί στην απουσία αναπτυξιακού σχεδίου στην περιοχή. Δυστυχώς οι εξελίξεις με επιβεβαιώνουν με τον χειρότερο τρόπο. 
Αντί ο Δήμος Τριφυλίας να είναι συνομιλητής και συνδιαμορφωτης των εξελίξεων που πραγματοποιούνται μέσα στον δήμο του και να παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο συνέδριο το πλάνο δράσης του Δήμου σε σχέση με την συγκεκριμένη μονάδα αλλά και την ανάδειξη του ρόλου των μικρομεσαίων και μικρών επιχειρήσεων του Δήμου, τις δυνατότητες συνεργασιών και τις νέες αναπτυξιακές προτεραιότητες γίνεται δημοτικό συμβούλιο με θέμα την παντελή αναφορά του Δήμου στο εν λόγω συνέδριο. Αυτό που έχει πραγματική αξία είναι να κατατεθεί το αναπτυξιακό σχέδιο του Δήμου και όχι γραφικότητες που πλέον έχουν ποτίσει συνειδήσεις τις τελευταίες δεκαετίες. Αντί να αγκαλιάζονται πρωτοβουλίες μικρές και μεγάλες που βοηθούν την ανάπτυξη επιλέγεται ο δρόμος του λαϊκισμού με μαγκιές που τις πληρώνουν οι τώρινες και οι μελλοντικές γενιές. 
Αν η συγκεκριμένη επιχείριση δεν ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της απέναντι στην αποκομιδή των σκουπιδιών είναι υποχρέωση του Δήμου να τηρήσει άμεσα τον νόμο και να επιβάλει πρόστιμα. Αυτό όμως δεν μπορεί να συνδέεται με το συνέδριο και την πλήρη απουσία του Δήμου. Μπορεί κάποιος να σε πάρει στα σοβαρά με τέτοιες συμπεριφορές. Μπορεί να σε πάρει καποιος στα σοβαρά όταν δεν έχεις σχεδιασμό για την περιοχή σου. Μπορεί να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά όταν δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει η καταλληλοτητα η μη του πόσιμου νερού στην Κυπαρισσία. Η νέα Δημοτική αρχή τώρα που είναι ακόμα αρχή θα πρέπει άμεσα να αλλάξει ρότα, να μεταφέρει τον δυναμισμό της που πηγαζει από την μεγάλη αποδοχή των δημοτών σε δημιουργικές και συνεργατικες προσπάθειες, να αγκαλιάσει πρωτοβουλίες και να απομακρυνθεί από το περιθώριο που οδηγείται. Αν σε θεωρήσουν γραφικό τελείωσες.... Και δεν θα έχει την ευθύνη μόνο ο Δήμαρχος αλλά ολόκληρο το Δ. Σ. 
 ΥΓ. Ο δρόμος καλό νερού, Τσακώνας όπως και το λιμάνι της Κυπαρισσίας κ.α δεν είναι έργα του Δήμου αλλά οι δήμαρχοι είθισται να πιέζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages