ΗΞΕΙΣ-ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΟ Δ..Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ..ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΗΞΕΙΣ-ΑΦΙΞΕΙΣ ΣΤΟ Δ..Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ..ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ!

ΗΞΕΙΣ-αφίξεις ξανά στο οικείο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας το οποίο έχασε...την μπάλα σχετικά με το θέμα των ταμειακών διαθεσίμων του Δήμου, καθώς μέσα σε 10 ημέρες ελήφθησαν δύο αποφάσεις με διαφορετικό χαρακτήρα προκαλώντας εύλογα ...σύγχυση τόσο στις παρατάξεις που η κάθε μια έχει τον δικό της...χαβά, όσο και σε ότι αφορά την σοβαρότητα των θεμάτων που τίθεται στην ημερήσια διάταξη.
Στις 30 Οκτωβρίου με βαρύγδουπες απόψεις από εκπροσώπους παρατάξεων αποφάσισαν ομόφωνα «όχι» στο «Άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος και μεταφορά των πλεοναζόντων ταμειακών διαθεσίμων»
Ωστόσοτην Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, το Σώμα επανήλθε λαμβάνοντας απόφαση – κατά πλειοψηφία – τελείως με στροφή 180 μοιρών, λέγοντας «ναι» στο «Άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος και μεταφορά των πλεοναζόντων ταμειακών διαθεσίμων», προκαλώντας βέβαια μάλλον θυμηδία για την απόφαση που άλλαξε μέσα σε διάστημα λιγότερο των 10 ημερών.
 Η πρώτη δικαιολογία ήταν ότι η Κυβέρνηση θα μπλόκαρε τους λογαριασμούς μισθοδοσίας των υπαλλήλων ή θα υπήρχαν επιπτώσεις στην ομαλή λειτουργία του Δήμου. Όπως και να έχει πάντως η απόφαση θυμίζει πολύ το..φιάσκο με την απόφαση επί προηγούμενης δημοτικής αρχής για τον Κυπαρισσιακό κόλπο που μέσα σε...4 ημέρες το Δ.Σ. "αναγκάστηκε" με πανό και μη να αλλάξει απόφαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages