67 συλλήψεις από την Αστυνομία στην Πελοπόννησο και εξάρθρωση διαρρηκτών στην Οιχαλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

67 συλλήψεις από την Αστυνομία στην Πελοπόννησο και εξάρθρωση διαρρηκτών στην Οιχαλία


 Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είχαν ως αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να γίνουν 871 έλεγχοι, 67 συλλήψεις και 99 προσαγωγές για ναρκωτικές ουσίες απάτες, κλοπές και απόπειρες, παραβάσεις ΚΟΚ και παράνομη είσοδο στην χώρα.

Πιο αναλυτικά στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 19.1.2021 έως και χθες (22.1.2021), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε οκτακόσια εβδομήντα ένα (871) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια πενήντα τέσσερα (654) ήταν ημεδαποί και διακόσια δέκα επτά (217) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια σαράντα (640) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν ενενήντα εννέα (99) άτομα, από τα οποία πενήντα έξι (56) ήταν ημεδαποί και σαράντα τρία (43) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν εξήντα επτά (67) άτομα.

Στη σύλληψη δυο ημεδαπών προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας που διέρρηξαν μη λειτουργική επιχείρηση.

Η σύλληψη των δυο δραστών έγινε χθες (22.1.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 29 και 19 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα διέρρηξαν μη λειτουργική επιχείρηση ημεδαπού, όπου αφαίρεσαν διάφορες συσκευές και μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages