Δημοσκόπηση Pulse: Ανησυχία για τη μετάλλαξη του κορωνοϊού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Δημοσκόπηση Pulse: Ανησυχία για τη μετάλλαξη του κορωνοϊού

Ανήσυχοι εμφανίζονται οι πολίτες για τη μετάλλαξη του κορονοϊού σύμφωνα μ


ε τη δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ.

Οι ερωτηθέντες στη δημοσκόπηση δηλώνουν πως θα εμβολιαστούν άμεσα ενώ είναι θετικοί στο κομμάτι της άρσης κάποιων περιοριστικών μέτρων.

Στο πολιτικό σκέλος της δημοσκόπησης  τα πράγματα δείχνουν ίδια αλλά ο κόσμος έχει κουραστεί από τους πολιτικούς ταγούς με τα ίδια...

Στην ερώτηση για το πόσο ανησυχεί ο κόσμος για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού το 58% λέει πως ναι, ενώ ένα 20% όχι και μάλλον όχι.

Για το αν είναι ώρα να υπάρξει κάποια ελάφρυνση των περιοριστικών μέτρων το 55% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση της Pulse λέει ναι ενώ το 39% διαφωνεί.

Αύξηση του ποσοστό αυτών που θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού καταγράφεται καθώς το 74% λέει πως ναι ή μάλλον ναι θα το κάνει ενώ μόλις το 21% λέει όχι.

Όσον αφορά το πότε θα το κάνουν το 63% λέει πως θα εμβολιαστεί τους πρώτους μήνες, το 22% αρκετά αργότερα ενώ το 11% ισχυρίζεται πως δεν θα το κάνει ποτέ.

Για τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία απαισιόδοξια για το αποτέλεσμα εμφανίζει η συντριπτική διαφορά των ερωτηθέντων. Συγκεκριμένα το 76% θεωρεί πως δεν θα έχουν αποτέλεσμα ενώ το 17% πως θα έχει κάποια θετική εξέλιξη.

Σε ερώτηση για το αν η εκλογή Μπάιντεν θα έχει θετική επιρροή για τη χώρα μας όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά το 59% λέει πως ναι θα έχει ενώ το 33% λέει όχι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages