ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κατηφόρα αναφέρει νέα έρευνα του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ κατηφόρα αναφέρει νέα έρευνα του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ

 


Δραματικά είναι τα στοιχεία την οικονομία και ειδικά την επόμενη ημέρα στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των επιπτώσεων των περιοριστικών μέτρων που λαμβάνονται και στη χώρα μας κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χαρακτηριστικά, είναι και τα αποτελέσματα της τελευταίας έρευνας του ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, το οποίο αποτυπώνει την άσχημη κατάσταση, με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους, να είναι κυριολεκτικά, στα όριά τους και την ανάγκη λήψης μέτρων, επιτακτική.

Ειδικά για τους πληττόμενους κλάδους η πανδημία έχει επιφέρει καταστροφικές συνέπειες. Έτσι, θέμα της χθεσινής τηλεδιάσκεψης όπου συμμετείχε και ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, ήταν η ανάσχεση των συνεπειών της πανδημίας αλλά και επικείμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΣΕΕ, ήταν η πρώτη «συνάντηση γνωριμίας» με τον υπουργό και ο κ. Καρανίκας εστίασε στην ανάγκη το υπουργείο και ο ΟΑΕΔ να επικεντρωθούν άμεσα με στοχευμένες δράσεις και επιδοτούμενα προγράμματα στην προστασία των ήδη υπάρχουσων θέσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages