ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

ΣΤΑΘΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ- VIDEO

 


Τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας αλλά και της Τριφυλίας ανέλυσε σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην ιστοσελίδα μας και στο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ραδιοσταθμό Παλμός 90,5 ο αντιπεριφερειάρχης της Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος κάνοντας ιδιαίτερο αφορά στο θέμα των οδικών αξόνων. 
Σε ό,τι αφορά το θέμα των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων επεσήμανε ότι θα πρέπει επιτέλους να ωριμάσει και να ξεκινήσει το έργο καλό νερό- Τσάκωνα, ως απόληξη της μεγάλης Ολυμπίας οδού. Επίσης προέβη σε ένα φορά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δρόμος Κυπαρισσία Φιλιατρά, στην δημοπράτηση του έργου για το δρόμο Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι καθώς επίσης και για το θέμα των λιμανιών και των αλιευτικών καταφυγίων. 

Παράλληλα ο κ. Αναστασόπουλος ανέλυσε όλα τα έργα που αφορούν κάθε περιφέρεια της Μεσσηνίας και με ιδιαίτερη έμφαση σε ό,τι αφορά την περιοχή της Τριφυλίας. Σε ρωτήσει για το θέμα του σιδηροδρόμου εξήγησε ότι υπάρχουν μελέτες για κανονικοποίηση της γραμμής επισημαίνοντας ότι θα πρέπει το τρένο να φτάσει μέχρι την Τριφυλία και την Καλαμάτα. Υπογράμμισε τέλος την ανάγκη να υλοποιηθούν όλες οι μελέτες οι οποίες έχουν πλέον ωριμάσει μέσα από τα νέα χρηματοδοτικά προγράμματα τόσο από κοινοτικούς όσο και από εθνικούς πόρους.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages