Συνάντηση της Ένωσης ξενοδόχων Τριφυλίας με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ.Λεβεντάκη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Συνάντηση της Ένωσης ξενοδόχων Τριφυλίας με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ.Λεβεντάκη


 Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη τη Δευτέρα 25/01 η πρώτη συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης ξενοδόχων & Ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας με τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ.Λεβεντάκη κ την αντιδήμαρχο στα θέματα Τουρισμού κα.Παναγοπούλου προκειμένου τα μέλη του ΔΣ να εκθέσουν τον προβληματισμό τους σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στα θέματα υποδομών κ προβολής του δήμου Τριφυλίας αλλα και τις προτάσεις τους για συνεργασία με τον δήμο .

Πιο συγκεκριμένα η πρόεδρος της Ένωσης κα Χριστοδούλου αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στους λόγους συγκρότησης της Ένωσης πριν από περίπου είκοσι χρόνια καθώς και στο έργο και την πορεία της , τόνισε τη σημασία του τρόπου συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικού κ δημοσίου φορέα ειδικά την περίοδο που διανύουμε. Στη συνέχεια ανέλυσε τα βασικότερα σημεία του προορισμού ώστε η Τριφυλία να τεθεί προορισμός 4 εποχών ( αγροτουρισμός -γαστρονομία , περιηγητικός τουρισμός , πολιτιστικός -ψυχαγωγικός , αθλητικός , οικολογικός ) και κατέθεσε προτάσεις τουριστικής προβολής και προώθησης .
Αφού πήρε τον λόγο ο δήμαρχος εξέπληξε ευχάριστα τα μέλη της Ένωσης ανακοινώνοντας τη συνεργασία με την Costa Navarino στα θέματα τουριστικής προβολής , την αλλαγή της δομής και του περιεχομένου της ιστοσελίδας του δήμου και αναφέρθηκε στις ενέργειες του αναφορικά με τα λιμάνια Κυπαρισσίας και Μαράθου, το οδικό δίκτυο, την εκμετάλλευση άλλων υποδομών όπως του χώρου της Γαια οσε κ.α. Ακολούθως αναφέρθηκε σε θέματα όπως ο τεχνητός Ύφαλος στον Κυπαρισσιακού κόλπο , το κολυμβητήριο Κυπαρισσίας , τη απόφαση του για υλοποίηση έργων πνοής όπως η Άνω πόλη και αλλού .
Η κουβέντα που ακολούθησε ήταν εποικοδομητική και ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση απο πλευράς δημάρχου και αντιδημάρχου για συνεχείς επαφές και συναντήσεις άμεσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages