Click inside : Η νέα μέθοδος για ψώνια στην Μεσσηνία... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Click inside : Η νέα μέθοδος για ψώνια στην Μεσσηνία...

 


Το click away, ένας όρος που έγινε γνωστός στη χώρα μας κατά τη διάρκεια των εορτών επιστρέφει από αύριο στην Αττική και ακόμα εννέα περιοχές, οι οποίες βρίσκονται -πλέον- στο «κόκκινο».

Ωστόσο, πέραν του click away, που όλοι γνωρίζουμε λίγο πολύ τι είναι, στη ζωή μας μπαίνει και το click inside από το πρωί του Σαββάτου.

Αυτή η μέθοδος θα ισχύει στα καταστήματα πώληση ενδυμάτων, υποδημάτων και ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου.

Τι είναι το click inside

Σε αντίθεση με το click away, όπου ο πελάτης πρέπει να έχει προπαραγγείλει το προϊόν είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος και το παραλαμβάνει στον εξωτερικό χώρο του φυσικού καταστήματος ύστερα από ραντεβού, το click inside θα λειτουργεί ως εξής:

Ο καταναλωτής μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού καταστήματος ή εφαρμογής που μπορεί να διαθέτει μια εμπορική επιχείρηση θα κλείνει ραντεβού για να επισκεφθεί το κατάστημα συγκεκριμένη ημέρα και ώρα και να κάνει τις αγορές του εκεί, δοκιμάζοντας τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν.

Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση θα ισχύουν περιορισμοί ως προς τον αριθμό των ατόμων που θα βρίσκονται μέσα στο κατάστημα. 

 Τα οφέλη του click inside

Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση θέλει να δώσει λύση σε δύο βασικά προβλήματα: πρώτον, να αποφευχθούν ουρές απέξω, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να παρατηρηθεί εάν επαναλειτουργήσουν τα φυσικά καταστήματα με τους αυστηρούς όρους για τον μέγιστο αριθμό ατόμων τα οποία επιτρέπεται να βρίσκονται μέσα στο κατάστημα.

Δεύτερον, να λειτουργήσουν περισσότεροι κλάδοι, όπως αυτός της ένδυσης και της υπόδησης, οι οποίοι που έχουν πληγεί περισσότερο από το γεγονός ότι ο καταναλωτής δεν μπορεί να δοκιμάσει ή να δει από κοντά το προϊόν που θέλει να αγοράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages