ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ- ΚΑΝΑΛΟΥΠΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ- ΚΑΝΑΛΟΥΠΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

 


Ο εθελοντισμός, όπως έχουμε κατ’ επανάληψη στο «Θ», αποτελεί τρόπο και στάση ζωής για τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Πλάτης Δ.Ε. Φιλιατρών, οι οποίοι αποδεικνύουν ότι ενώνοντας τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό, μπορούν και πετυχαίνουν μικρά «θαύματα»! Το ίδιο έπραξαν και το 2020 παρά τις δυσκολίες εξαιτίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων.

Ο «Εθελοντισμός Καναλουπούς», όπως είναι ευρύτερα γνωστή η Πλάτη, συνεχίστηκε με δράσεις και έργα από την αγάπη, τη φροντίδα, τη μέριμνα των κατοίκων της! Η Πλάτη διαθέτει blog (http://kanaloupou.blogspot.gr) και Δημόσια Ομάδα, καθώς και Σελίδα στο facebook (ΠΛΑΤΗ – ΚΑΝΑΛΟΥΠΟΥ) με υπεύθυνο τον Αναστάσιο Μπουρδέκα.
Ο κ. Μπουρδέκας, λοιπόν, παρουσίασε χθες τόσο στο blog όσο και στη σελίδα και την Ομάδα της Πλάτης στο facebook τις δραστηριότητες και παρεμβάσεις που υλοποίησαν το 2020 οι κάτοικοι του χωριού:












«ΠΛΑΤΗ: (ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΛΟΥΠΟΥΣ). ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020.
Αν και με πολλές δυσκολίες (λόγω COVID), εν τούτοις καταφέραμε και φέτος να ολοκληρώσουμε κάποια έργα για το χωριό μας. Έργα που οφείλονται στη δική σας συμμετοχή, “ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΝΑΛΟΥΠΟΥΣ”, γιατί συνέχεια ενισχύετε με διάφορους τρόπους την όλη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages