Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ με νέο Συντονιστή αλλά και αιχμές - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ με νέο Συντονιστή αλλά και αιχμές

 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε κλίμα συντροφικότητας, αποφασιστικότητας και υπευθυνότητας έγινε η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Ολοκληρώθηκε η αναπλήρωση όσων αποχώρησαν, καθώς και η εκλογή του νέου συντονιστικού της ΝΕ αποτελούμενο από τους Βασιλάκη Γεωργία, Γεωργακοπούλου Αγγελική, Γεωργακαράκου Χρυσούλα, Δρούλιας Τάσος, Ζώης Βασίλης, Μάκαρης Μανώλης, Μαυροειδάκου Θεώνη, Σπυρόπουλο Στέλιο, Ταυλαρίου Αγγελική.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε νέο συντονιστή τον Ηλία Κορομήλα, ενώ αναπληρώτρια συντονίστρια παραμένει η Στέλλα Μπακολέα. Το σύνολο της νομαρχιακής θα εργαστεί   για την υπεράσπισης της κοινωνίας με σχέδιο, υπευθυνότητα και αγωνιστικότητα απέναντι στην πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Συνεχίζουμε, πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, δίπλα και μέσα στη μεγάλη

πλειοψηφία του λαού μας.

Καλαμάτα 30/11/2023

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή και τα στελέχη των οργανώσεων  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας,  παραμένουμε  ενεργοί και  αποφασισμένοι  να συνεχίσουμε με οδηγό την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, δίπλα και μέσα στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας», σημειώνεται σε ανακοίνωση που εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ αργά το βράδυ της Κυριακής, από το e-mail της ΝΕ Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση, η οποία εξεδόθει λίγες ώρες μετά την αποχώρηση 24 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνεται:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, σεβόμενη τις δημοκρατικές διαδικασίες εκλογής προέδρου αλλά και το αποτέλεσμα των εκλογών του Ιουνίου που ανέδειξε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αξιωματική αντιπολίτευση, παραμένουμε σταθερά ενεργοί στον αγώνα της υπεράσπισης της κοινωνίας με σχέδιο, υπευθυνότητα και  αγωνιστικότητα απέναντι στην πιο σκληρή νεοφιλελεύθερη και αντιλαϊκή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.  

Σταθερός προσανατολισμός μας η κοινωνία που αντιμετωπίζει κύματα αντιλαϊκών επιθέσεων. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε λύσεις  στα ουσιαστικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας όπως η διαρκώς αυξανόμενη ακρίβεια, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που στοχοποιεί τους ελεύθερους επαγγελματίες,  η διάλυση του συστήματος της δημόσιας υγείας, η αποσάθρωση του αγροτικού τομέα. 

Σε πείσμα όσων απεργάζονται τη διάλυση της παράταξης και τον αριστερό και προοδευτικό κόσμο διχασμένο, η Νομαρχιακή Επιτροπή και τα στελέχη των οργανώσεων  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας,  παραμένουμε  ενεργοί και  αποφασισμένοι  να συνεχίσουμε με οδηγό την παρακαταθήκη του Αλέξη Τσίπρα, πιο ενωμένοι, πιο δυνατοί, δίπλα και μέσα στη μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages