Η Κυπαρισσία πενθεί ξανά-Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και 1 σοβαρά τραυματία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Η Κυπαρισσία πενθεί ξανά-Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και 1 σοβαρά τραυματία

 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -Λίγο μετά τα μεσάνυχτα το βράδυ της Δευτέρας, σημειώθηκε νέο θκιβερο θανατηφόρο τροχαίο στην Ε.Ο. Μεθώνης – Πύργου στο ύψος της Φαρακλάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος που είχε κατεύθυνση προς Πύργο έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με δέντρο και τελικά κατέληξε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός 23χρονου από την Κυπαρισσία, ενώ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας σε σοβαρή κατάσταση όπου νοσηλεύεται μετεφέρθηκαν μια 15χρονη και ένας 31χρονος.

Λίγο αργότερα όμως έχασε τη μάχη με τη ζωή και η 15χρονη κοπέλατο πρωί της Τρίτης . Τα παιδιά σύμφωνα με πληροφορίες καταγόταν από την περιοχή του Δωρίου.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας 
Χθες (22.1.2024) το βράδυ, στο 68,3οχιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου-Μεθώνης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, στο οποίο επέβαιναν -3- ημεδαποί, 23χρονος, 31χρονος και ανήλικη, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια σε  προστατευτικά κιγκλιδώματα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου και ο τραυματισμός των υπολοίπων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγες ώρες αργότερα η ανήλικη κατέληξε. 

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages