ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Αύξηση κρουσμάτων- Τα συμπτώματα που δείχνουν ότι το παιδί πρέπει να πάει σε γιατρό (VIDEO) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Αύξηση κρουσμάτων- Τα συμπτώματα που δείχνουν ότι το παιδί πρέπει να πάει σε γιατρό (VIDEO)

 


Ο αριθμός των θανάτων παρουσίασε αύξηση σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό θανάτων τις προηγούμενες 4 εβδομάδες για τον κορονοιό.

Σημειώνεται πως ο αριθμός των θανάτων παρουσίασε αύξηση σε σχέση με τον μέσο εβδομαδιαίο αριθμό θανάτων τις προηγούμενες 4 εβδομάδες και ήταν χαμηλότερος από τον αριθμό των θανάτων την αντίστοιχη εβδομάδα του 2023.

Μιλώντας με καθηγητές Ιατρικής μας ανέφερουν στο kyparissianews.com ότι εκείνο που προκαλεί ανησυχία στους επιστήμονες είναι οι θάνατοι από κορονοϊό, με την ίδια να συστήνει στους πολίτες να εμβολιαστούν προκειμένου να αποφύγουν τη βαριά νόσηση.

ΑΥΞΗΜΕΝΑ κρούσματα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και σε ετοιμότητα παραμένει η νοσηλευτική μονάδατης Κυπαρισσίας.

Πότε πρέπει να πάμε το παιδί μας σε γιατρό

«Οι χρυσοί κανόνες εκτός από την ατομική υγιεινή εινσι η αποφυγή συνωστισμού και η λήψη υγρών αλλά κυριως αν το οαιδι εμφανίζει πυρετό μετά το 24ΩΡΟ πρέπει να επισκεφθεί γιατρό» τονίζει ο διευθυντής της παιδιατρικής κλινικής του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, μιλώντας στο kyparissianews.com και την εκπομπή Πρωινό Δρομολόγιο.

Όσον αφορά τα παιδιά που νοσούν με Covid, η κα Ψαλτοπούλου τονίζει πως τα συμπτώματα που πρέπει να ανησυχήσουν τους γονείς είναι ο επίμονος πυρετός, η κακουχία του παιδιού ή μία δυσκολία στην κατάποση. Εάν εμφανιστούν τα παραπάνω συμπτώματα συστήνεται η επικοινωνία με τον παιδίατρο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα περιστατικά Long Covid, για τα οποία δεν υπάρχει τρόπος διάγνωσης, ωστόσο τα συμπτώματα αφορούν την παράταση και την επιδείνωση των συμπτωμάτων κορονοϊού ενώ ο ασθενής έχει βγει αρνητικός και έχουν περάσει 2 με 3 μήνες, την κόπωση, το brainfog, αλλά και την απώλεια όσφρησης και γεύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages