ΓΙΑ Μεσσηνία η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

ΓΙΑ Μεσσηνία η πρώτη τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

 


Η πρώτη τακτική συνεδρίαση με τη νέα του σύνθεση για το 2024 θα πραγματοποιήσει την προσεχή Δευτέρα, στις 4.00 το απόγευμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου στο κτήριο της ΟΕΒΕΑ.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει συνολικά 29 θέματα, με την πλειοψηφία να αφορά στον ορισμό εκπροσώπων σε διάφορες επιτροπές και φορείς που μετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επίσης, θα συζητηθεί η γνωμοδότηση του Σώματος για διάφορες μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι και τα εξής που αφορούν στη Μεσσηνία:

– Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη λειτουργία υφιστάμενης Μονάδας Παραγωγής Ετοίμου Σκυροδέματος και Προϊόντων Τσιμέντου, ιδιοκτησίας της εταιρείας «Μιχαήλ Ντονάς & ΣΙΑ Ο.Ε.»,  που βρίσκεται εντός ΒΙ.ΠΕ. Μελιγαλά του Δήμου Οιχαλίας

-Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Εγκατάσταση και λειτουργία Μικρού Υδροηλεκτρικού Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας (ΜΥΗΣ) εγκατεστημένης ισχύος 0,90 MW και των συνοδών έργων οδοποιίας και ηλεκτρικής διασύνδεσης αυτού», της εταιρείας «Υδροδυναμική Πελοποννήσου Α.Ε.» στον ποταμό Νέδα της Δ.Ε. Είρας του Δήμου Οιχαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages