Συγκέντρωση διαμαρτυρίας φορέων στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για την υποστελέχωση και τις ελλείψεις - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας φορέων στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για την υποστελέχωση και τις ελλείψεις


 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 

               ΤΕΤΑΡΤΗ 31 -01-2024  ΩΡΑ 10

             «ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ»

Η κατάσταση με τις ελλείψεις και την υποστελέχωση στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας και στα Κέντρα Υγείας του Δήμου μας αλλά και του ΕΚΑΒ είναι πλέον οριακή . Οι ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό είναι μεγάλες και οι μετακινήσεις γιατρών πλέον είναι κανόνας. Οι ίδιοι οι υγειονομικοί και το υπόλοιπο προσωπικό οδηγούνται σε εντατικοποίηση, ενώ ολόκληρη περιοχή με χιλιάδες κατοίκους, σημαντική τουριστική και αγροτική δραστηριότητα είναι υγειονομικά στον αέρα!  

Δημιουργεί   κινδύνους για την ασφαλή αντιμετώπιση περιστατικών κυρίως επειγόντων για τους κατοίκους της περιοχής μας, παίρνοντας υπόψη και τις αποστάσεις που χρειάζεται για τη μετακομιδή από τα ορεινά χωριά της Τριφυλίας.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα του Σωματείου των εργαζομένων του Νοσοκομείου της Κυπαρισσίας που πραγματοποιούν στάση εργασίας.  

 Σας καλούμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο 

 Τετάρτη 31 -1-2024 ,ώρα 10.0 το πρωί 

Για να διεκδικήσουμε

  • Κάλυψη του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας με όλον τον απαραίτητο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό (π.χ αξονικό τομογράφο)για να μπορούν να γίνονται όλες οι αναγκαίες ιατρικές εξετάσεις και να μην αναγκάζονται οι ασθενείς να μετακινούνται δεκάδες χιλιόμετρα μακριά θέτοντας σε κίνδυνό την ασφάλεια τους αλλά και πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

  • Αμεση κάλυψη όλων των κενών με μόνιμο ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, τεχνολογικό, βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό. 

  • Μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

  • Καμία μετακίνηση ιατρού οποιασδήποτε ειδικότητας στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας.

  • Κάλυψη όλων των θέσεων του ΕΚΑΒ με μόνιμο προσωπικό για να καλύπτει σε 24η βάση τις υγειονομικές ανάγκες της περιοχής μας.

  • Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την υγεία.

  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΦΚΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ- ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages