Για αναπλάσεις και αποχετεύσεις συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Για αναπλάσεις και αποχετεύσεις συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Τριφυλίας


 Η λήψη απόφασης για την έγκριση χορήγησης 6ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: “Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών (Καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του) ” με Α.Μ. 44/2018 θα συζητηθεί μεταξύ άλλων στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας την ερχόμενη Δευτέρα 22 του μηνός.

Η συνεδρίαση θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης και θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί.
Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  1. Χορήγηση 4ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Παρεμβάσεις σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας για την προσαρμογή τους στις προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 99/2017».
  1. Χορήγηση παράτασης σε συνέχεια της Οριακής παράτασης κατόπιν αιτήματος του αναδόχου για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου(ταρτάν) στο Δημοτικό στάδιο Φιλιατρών».

  1. Έγκριση ή μη Εισόδου-Εξόδου για το υφιστάμενο ‘ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ΄ ιδιοκτησίας του κου Αλεβιζόπουλου Ιωάννη του Βασιλείου , εντός του προ ’23 οικισμού Χριστιανούπολης της ΤΚ Χριστιανουπόλεως της ΔΕ Φιλιατρών του Δ.Τριφυλίας .

  1. Παράταση του χρόνου ισχύος των προσφορών καθώς και των εγγυητικών συμμετοχής των συμμετεχόντων της διαγωνιστικής διαδικασίας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το Υποέργο 5 της Πράξης «Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων» με τίτλο «Τεχνικός Σύμβουλος για το έργο “Δίκτυα Αποχέτευσης και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων¨

  1. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Ν.Μ.Ε. που αφορά την πράξη με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΟΥΡΙΑΤΑΔΑ-ΜΕΜΙ» με Α.Μ. 01/2022.

  1. Διαγραφή χρεών τελών κοιμητηριού στην κοινότητα Πύργου του Δήμου Τριφυλίας

  1. Ανάθεση χειρισμού μεμονωμένης δικαστικής υπόθεσης σε δικηγόρους εκτός των υπηρετούντων στο Δήμο Τριφυλίας με πάγια αντιμισθία, λόγω της απαιτούμενης εξειδικευμένης γνώσης – Άσκηση αίτησης ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ κατά των υπ’ αριθμ. 108159/15.12.2023 και 108153/15.12.2023 Αποφάσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών – Άσκηση αίτησης αναστολής εκτελέσεως ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και λήψεως προσωρινής διαταγής.

  1. Λήψη απόφασης περί αιτήματος κοπής δένδρου (μουριάς)στην Τ.Κ.Μαραθόπολης της Δ.Ε. Γαργαλιάνων.

  1. Άρση ή επανεπιβολή ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης οικοπέδου ευρισκόμενου στη Β’ Ζώνη στη συμβολή των οδών Κοντοσθένους και Παλληκαρίδη (συνοικία ʺΆγιοι Πάντεςʺ) της Δ.Κ. Γαργαλιάνων Δ.Ε. Γαργαλιάνων Δήμου Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages