Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την εμποροπανήγυρη στα Φιλιατρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την εμποροπανήγυρη στα Φιλιατρά


 Απόφαση σχετικά με τη λειτουργία της εμποροπανήγυρης του Αγίου Χαραλάμπους στα Φιλιατρά και με τον ορισμό πενταμελούς επιτροπής ελέγχου, πήρε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Η εμποροπανήγυρη θα έχει διάρκεια 6 ημερών, από τις 7 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη έως τις 12 Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα. Χώροι λειτουργίας της θα είναι οι οδοί Νικολάου Σπέντζα στη συμβολή της με τη Χριστιανουπόλεως, Εθνομάρτυρος και μέχρι τη συμβολή της με τη Γεωργίου Λουπινά (κατεύθυνση από το τέλος του πεζόδρομου προς την εκκλησία), Βασιλέως Γεωργίου από τη συμβολή της με την Γεωργίου Λουπινά και έξοδο στη συμβολή της με την Ανωνύμου 43 (κατεύθυνση από εκκλησία προς πλατεία). Ως ελάχιστο όριο πάγκων πωλητών (θέση) ορίζονται τα δύο τρέχοντα μέτρα και ως μέγιστο τα 12.
Καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση στην υπηρεσία της Κοινότητας Φιλιατρών της αίτησης και των δικαιολογητικών για τη χορήγηση της άδειας συμμετοχής ορίζεται η 2 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.
Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες η τιμή του τρέχοντος μέτρου για τους συμμετέχοντες καθορίζεται σε 20 € πλέον ΦΠΑ 24%.
Επίσης ορίστηκε πενταμελής επιτροπή ελέγχου της εμποροπανήγυρης αποτελούμενη από τους: Παναγοπούλου Μαρία αντιδήμαρχο, πρόεδρο της επιτροπής, Βλάχο Αντώνιο, Φρούσο Νικόλαο, Αθανασόπουλο Βασίλειο και Κουνάβη Πολυχρόνη ως τακτικά μέλη. Αναπληρωματικά μέλη οι: Μπακούρος Σωτήριος, Αυρηλιώνης Χαράλαμπος, Δημητρακόπουλος Ηλίας, Τζαβέλλας Χρήστος και Πρεβεζάνος Γεώργιος.   Πηγή Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages