ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0-4 με αυλαία στην Α' τοπική σύντομα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 2 Απριλίου 2024

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 0-4 με αυλαία στην Α' τοπική σύντομα


 Με την αναμέτρηση Ηρακλής Καλαμάτας – ΑΟ Κυπαρισσίας έπεσε η αυλαία της 27ης αγωνιστικής της Α‘ τοπικής με τους φιλοξενούμενους να περνούν νικηφόρα από το ”ΠΜπαχράμης” χάριν στον Θώδη ο οποίος σημείωσε καρέ των γκολ.

Οι ”ροπαλοφόροι” ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος του αγώνα και βρέθηκαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ αλλά ο Παππάς σαν ”κέρβερος” κράτησε απροσπέλαστη την εστία του. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος χάρη στο γκολ του Θώδη στο 40‘.

Στο δεύτερο μέρος ο Θώδης συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει και έστειλε την μπάλα ακόμη τρεις φορές στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το συγκρότημα του Άρη Γαλανόπουλου φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις ενώ η αποβολή του Δαρσακλή επηρέασε αρνητικά την εξέλιξη του αγώνα για τους γηπεδούχους

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

29‘ Σουτ του Μιχαλόπουλου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παππά

34‘ Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Ηρακλή με τον Φυκούρα ο οποίος προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε δις.

40′ Γκοολ και 0-1 η Κυπαρισσία. Κάθετη πάσα του Γουέσλεϊ στον Θώδη ο οποίος έκανε αμέσως το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

44‘ Διαγώνιο σουτ του Μιχαλόπουλου, εξαιρετική εκτίναξη του Παππά στην αριστερή γωνία.

52‘ Γκοολ και 02 η Κυπαρισσία με πλασέ του Θώδη έπειτα από παράλληλο γύρισμα του Τσουκαλά

58‘ Σουτ του Γουέσλεϊ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

64′ Απευθείας κόκκινη στον Δαρσακλή για εξύβριση των θείων από τον διαιτητή, κ. Πλακογιάννη

75′ Γκοολ και 0-3 οι φιλοξενούμενοι με πλασέ του Θώδη ο οποίος πετυχαίνει χατ-τρικ.

90′ Γκοολ και 0-4 η Κυπαρισσία με τον Θώδη και πάλι ο οποίος ”έκλεψε” την μπάλα από τον Αλάμαρα και με γυριστό πλασέ διαμορφώνει το τελικό σκορ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Σωτηρόπουλο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Χατζίου (80′ Μπρακούλιας), Κοσμόπουλος (77′ Κορδώνης), Παπαδέας, Βαϊτσης, Κωνσταντόπουλος, Φυκούρας, Χριστόπουλος, Δαρσακλής, Μιχαλόπουλος, Τζάννες (67′ Μαρίνος).

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Παππάς, Οικονομόπουλος (71′ Ντζουβάρας), Ζαφείρης, Μπούνας, Ντιόπ, Γουέσλεϊ, Σπυρόπουλος, Μαλισόβας, Τσουκαλάς (80′ Πολυζωγόπουλος), Θώδης, Κύρκο (46′ Βλαχόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages