Μανώλης ΜΑΚΑΡΗΣ: Παραμένει σε εγκατάλειψη η ΤΡΙΦΥΛΙΑ και Πυλία παρά τα Ευχολόγια των πολιτικών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Μανώλης ΜΑΚΑΡΗΣ: Παραμένει σε εγκατάλειψη η ΤΡΙΦΥΛΙΑ και Πυλία παρά τα Ευχολόγια των πολιτικών

 


Σημαντικές επισημάνσεις για θέματα που αφορούν την Μεσσηνία και την Τριφυλία προέβη ο επικεφαλής παρατάξεις Πελοπόννησος Πρώτα Μανώλης  μιλώντας στην εκπομπή μας Πρωινό Δρομολόγιο στον Παλμό και το Ionion fm με τον Ιωάννη Μποζίκα.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στο θέμα της ομόφωνης απόφασης για την διακοπή εργασιών στην δημιουργία υδροηλεκτρικό εργοστασίου στην περιοχή της Νέδας για αυστηρά περιβαλλοντικούς όρους, ενώ προέβη σε αναφορά για το θέμα του αναπτυξιακού χαρακτήρα των οδικών αξόνων το οποίο όπως χαρακτήρισε δυστυχώς καρκινοβατούν στο νομό. 

Σε ό,τι αφορά τους οδικούς άξονες μίλησε για καθυστέρηση στο δρόμο ριζόμυλος – Πειραιώς – Καλαμάτα, αλλά και στην αποτυχημένη διατύπωση πολιτικών παραγόντων της κυβέρνησης για το Πύργος – Καλό νερό – Τσάκωνα το οποίο δεν διαθέτει καν χρονοδιάγραμμα. Παράλληλα άσκησε κριτική και για τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα, αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν σχέση με την απαξίωση που οδηγείται η περιοχή της Δυτικής Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages