Επίθεση κατά 21χρονου των ΜΑΤ που κατάγεται απο την Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Επίθεση κατά 21χρονου των ΜΑΤ που κατάγεται απο την Τριφυλία

Άγνωστοι επιτέθηκαν με Καλάσνικοφ σε ειδικό φρουρό στα Εξάρχεια στην οδό Νοταρά και Κουντουριώτη κοντά στο Υπουργείο Πολιτισμού. "Έπεσαν" αρκετοί πυροβολισμοί και δυο σφαίρες τραυμάτισαν τον ειδικό φρουρό στον θώρακα και στα πόδια. Αυτή την στιγμή χειρουργείτε στον Ερυθρό Σταυρό και η κατάσταση του είναι αρκετά σοβαρή ενώ στην πλατεία Εξαρχείων γίνονται αρκετές προσαγωγές και εξακριβώσεις. Άγνωστοι επιτέθηκαν με Καλάσνικοφ σε ειδικό φρουρό στα Εξάρχεια στην οδό Νοταρά και Κουντουριώτη κοντά στο Υπουργείο Πολιτισμού. "Έπεσαν" αρκετοί πυροβολισμοί και δυο σφαίρες τραυμάτισαν τον ειδικό φρουρό στον θώρακα και στα πόδια. Αυτή την στιγμή χειρουργείτε στον Ερυθρό Σταυρό και η κατάσταση του είναι αρκετά σοβαρή ενώ στην πλατεία Εξαρχείων γίνονται αρκετές προσαγωγές και εξακριβώσεις.
Το όνομα του τραυματισμένου αστυνομικού είναι Αδαμάντιος Μαντζούνης και είναι μόλις 21 χρονών. Έχει 2 μηνες στα ΜΑΤ, τελειωσε την σχολη Αστυφυλακων τον Νοεμβριο του 2008... ενώ αυτή την στιγμή χειρουργείται στον Ερυθρό Σταυρό. Την υπόθεση έχει αναλάβει επίσημα η αντιτρομοκρατική.
Η δήλωση του Προκόπη Παυλόπουλου είναι η εξής: "Το μόνο που μας απασχολεί είναι να πάει καλά ο Διαμαντής. Θα ενημερώνεστε για τις συνθήκες για την δολοφονική απόπειρα.Εκείνοι που χτύπησαν τον Διαμαντή Μαντζούνη είχαν ως στόχο την Δημοκρατία και την ομαλότητα. Η δημοκρατία είναι ισχυρή και η κοινωνία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages