Επιστολή της Παναγροτικής Αγωνιστικής ΠΑΣΥ Μεσσηνίας για τα μπλόκα! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Επιστολή της Παναγροτικής Αγωνιστικής ΠΑΣΥ Μεσσηνίας για τα μπλόκα!

Κυριακή 25/1/2009
"Μπλόκα" στο "μονόδρομο" της αντιαγροτικής πολιτικής. Χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των συναδέλφων μας μικρομεσαίων αγροτών σε όλη την Ελλάδα που κλιμακώνουν την πάλη τους κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. Οι εξευτελιστικές τιμές στο ελαιόλαδο και σε όλα τα βασικά προϊόντα μας, τα απλησίαστα αγροτικά εφόδια που κάνουν πανάκριβη την καλλιέργεια, η συνεχιζόμενη υπερχρέωσή μας στις τράπεζες, μας κλείνουν το δρόμο, δεν μας επιτρέπουν να ζήσουμε όπως μας αξίζει. Είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με την πολιτική που μας διώχνει από τα χωριά και τα χωράφια μας, που υποθηκεύει το μέλλον των παιδιών μας: με την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), που είναι η πηγή των αγροτικών προβλημάτων, την οποία ενέκριναν και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και η προηγούμενη του ΠΑΣΟΚ. Διαμηνύουμε, στην κυβέρνηση της ΝΔ, στα άλλα κόμματα που υπηρετούν την καταστροφική πολιτική της ΕΕ, καθώς και στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές και συνεταιριστικές ηγεσίες ότι η αγωνιζόμενη μικρομεσαία αγροτιά δεν πρόκειται να τσιμπήσει σε ψεύτικες και απατηλές υποσχέσεις ούτε είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχθούμε παροχές ψίχουλα. Με τον αγώνα μας διεκδικούμε ουσιαστικές λύσεις στα άμεσα και ζωτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, ανοίγουμε το δρόμο για την εφαρμογή μιας άλλης, φιλοαγροτικής πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages