Επεισοδιακές Δημαιρεσίες στη Κυπαρισσία με διαρροές... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Επεισοδιακές Δημαιρεσίες στη Κυπαρισσία με διαρροές...

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ αλλά και διαφορά πολιτικών θέσεων εκφράστηκαν κατά τις Δημαιρεσίες που διεξήχθησαν στον Δήμο Κυπαρισσίας όπου σε ορισμένες περιπτώσεις δεν πέρασε η πρόταση του Δημάρχου για την εκλογή Προέδρου στο Δ.Σ. αλλά και των υπόλοιπων αξιωμάτων με αρνητικούς ψήφους απο συμβούλους της πλειοψηφίας.
Αναλυτικά διαρροές υπήρξαν στην εκλογή συνεναιτικού Προεδρείου όπου ο Δήμαρχος κ. Σαμπαζιώτης πρότεινε για την θέση αυτή την κα Γιάννα Κωνσταντέλου η οποία ουσιαστικά είναι η πρώτη γυναίκα σε τέτοια θέση στον Δήμο καθώς αποτελεί τη μοναδική φορά εκλογής σε τέοιο αξίωμα και η ίδια συγκινήθηκε απο την διαδικασία. Ωστόσο χρειάστηκαν 3 ψηφοφορίες ώστε τελικά να λάβει 5 ψήφους και να εκλεγεί απο τη πλευρά της πλειοψηφίας συγκεντρώνοντας το 1/3 των ψήφων που απαιτούντο. Ομοφωνία υπήρξε στο αξίωμα του Αντιπροέδρου που θα είναι απο την αντιπολίτευση ο κ. Σωτήρης Μπακούρος συγκεντρώνοντας 16 ψήφους και ως Γραμματέας ο Γιάννης Σταθόπουλος με 6 ψήφους συνολικά.
Στην Δημαρχιακή Επιτροπή δεν υπήρξαν ιδιαίτερες εκπλήξεις καθώς εκτός απο το Δήμαρχο που θα είναι Πρόεδρος εκλέχτηκαν ως Τακτικά Μέλη η Πηνιών Βασιλοπούλου με 10 ψήφους, ο Θεόδωρος Γκρτίζαλης με 10 ψήφους και ο Τζίμης Χρονόπουλος με 9 ψήφους απο την πλευρά της Συμπολίτευσης. Ως Τακτικά αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι κ. Σωτήρης Γιανννόπουλος με 15 ψήφους και ο Γιώργος Γκότσης με 15 ψήφους απο την αντιπολίτευση και Αναπληρωματικά οι κ. Πάνος Αγγελινάς, Παν. Φωτεινόπουλος και Γρηγ. Γκότσης.
ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ
Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες μας για την τοποθέτηση των Αντιδημάρχων στον Δήμο Κυπαρισσίας αφού ο καθηγητής κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος θα ηγείται των Διοικητικών θεμάτων και των γραφείων, ο Παναγιώτης Φωτεινόπουλος στο τομέα των έργων και μηχανημάτων του Δήμου και ο Γρηγόρης Γκότσης στην καθαριότητα για φέτος. Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με πηγδάκια έξω απο την αίθουσα συνεδριάσεων και μετέωρη παραμένει η θέση του Προέδρου στην ΔΕΥΑΚΥ καθώς δεν αποκλείεται να παραμείνει ο κ. Σταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages