Με το..δεξί ο Νέος χρόνος στην Τριφυλία! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2009

Με το..δεξί ο Νέος χρόνος στην Τριφυλία!

ΜΕ την πρέπουσα κατάνυξη και ενότητα του λαού τελέστη ανήμερα Πρωτοχρονιά η καθιερωμένη Δοξολογία επ ευκαιρία του Νέου έτους στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως στην Κυπαρισσία, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου.
Κατάμεστος ο Μητροπολιτικός ναός απο εκπροσώπους των τοπικών αρχών και λαού ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε για την νέα χρονιά επισημαίνοντας την πνευματική Αναγέννηση του ανθρώπου αλλά και την ενότητα που διακατέχει το έθνος μας. Ο ίδιος έφερε παραδείγματα για την Χάρη του Κυρίου όπως τα συμβάντα στη διέλευση της Τίμιας κάρας του Αγίου Νικολάου Μυροβλήτου στο Μπάρι Ιταλίας όταν η σκιά του Αγίου διερχόταν απο τους πιστούς λάμβανα φώτιση και πλυετή δραστηριότητα αλλά και εκείνους που ως επαίτες με κάρτα ανεργίας έξω απο το Ναό που θα αφιχθείτο η Κάρα μονομιάς έτρεξαν σε άλλες κατευθύνσεις ώστε να μην λάβουν την χάρη του Αγίου και απωλέσουν το τίμημα της κάρτας ανεργίας. Ένα φωτεινό παράδιεγμα που αποτελεί σημείο των καιρών μας.
Στη Δοξολογία παρέστησαν εκτός απο το Δήμαρχο της πόλης κ. Σαμπαζιώτη, μέλη του Δ.Σ., ο εκπρόσωπος της Αντιπολίτευσης κ. Γιαννόπουλος και εκπρόσωποι των Λιμενικών, Αστυνομικών και λοιπών αρχών της πόλης. Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος για κατοίκους και επισκέπτες που επέλεξαν να περάσουν τις άγιες ημέρες στην περιοχή και ευτυχώς χωρίς συμβάντα απο τις Αρμόδις αρχές καθώς το εθνικό οδικό δίκτυο επητιρείται απο την Τροχαία, ενώ δώρα και γλυκά μοίρασαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας σε νοσηλευτές και νοσηλευόμενους οι εκπρόσωποι του κοινωνικού φορέα του Δήμου. Επίσκεψη στο Ιδρυμα έκαναν και μεμονωμένοι φορείς της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages