Απίστευτα περιστατικά στη Μητρόπολη Τριφυλίας- Ολυμπίας; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Απίστευτα περιστατικά στη Μητρόπολη Τριφυλίας- Ολυμπίας;

ΕΝΑ απίστευτο περιστατικό έγινε αφορμή να αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στην κοινή γνώμη της Κυπαρισσίας με πολλές προεκτάσεις που συνέβη στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας. Οπως επιβεβαιώνεται απο κύκλους της Μητρόπολης για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους διάκονος που υπηρετεί χρόνια στην Μητρόπολη φέρεται να είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη υψώνοντας την φωνή του με αποτέλεσμα να παρεκτραπεί η συζήτηση και να υπάρξουν αλλεπάλληες αντιδράσεις. Το περιστατικό επιβεβαιώνεται ότι έγινε στα γραφεία της Μητρόπολης και φημολογείται ότι υπήρξε σοβαρή συνέχεια. Σύμφωνα με τις φήμες ο Διάκονος επιχείρησε να "φουντάρει" απο τα γραφεία της Μητρόπολης που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης, προκαλώντας το ενδιαφέρον τόσο διερχόμενων περαστικών αλλά και ατόμων που ήταν θαμώνες σε παρακείμενη καφετέρια με αποτέλεσμα το συμβάν να τους προκαλέσει έκπληξη και φυσικά να προκαλεί αναστάτωση μετά με πολλές μετακινήσεις εντός και εκτός της Μητρόπολης. Ο διάκονος επιχείρησε να σκαρφαλώσει στα κάγκελα των γραφείων της Μητρόπολης αλλά την τελευταί στιγμή αποφύγαμε το μοιραίο...
Σε τηλεφωνική επικοινωνία των τοπικών Μέσων με τον Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο επιβεβαίωσε μόνο τον διαπληκτισμό για το συμβάν που έλαβε χώρα στα γραφεία τονίζοντας οτι πρόκειται για διαταραγραγμένη προσωπικότητα και διάκονο της Μητρόπολης ο οποίος έχει δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν με αποτέλεσμα να υπάρξει ευθεία σύγκρουση και λογομαχία.
UPDATE: Το θέμα διορθώθηκε διότι δημοσιεύουμε τα πραγματικά γεγονότα όπως τα δημοσιεύει η Πύλη της πόλης μας στο διαδίκτυο και ζητούμε Συγνώμη αν ορισμένες πληροφορίες μας δεν ανταποκρινονται στην πραγματικότητα αλλά δεν είναι δική μας ευθύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages