Αποτρόπαιο έγκλημα με 8 πυροβολισμούς κατά ζευγαριού κτηνοτρόφων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Αποτρόπαιο έγκλημα με 8 πυροβολισμούς κατά ζευγαριού κτηνοτρόφων

ΑΓΡΙΟ έγκλημα σημειώθηκε σήμερα στις 10 το πρωί στο συνοικισμό Παλιά Βρύση (Ασούτενα) της κοινότητας Τριπύλης, όταν ένας 65χρονος άνδρας ο οποίος διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στη περιοχή τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο-πιστόλι ένα ζευγάρι κτηνοτρόφων. Ο άνδρας ηλικίας 72 ετών Μ.Β. και η γυναίκα του ηλικίας 63 ετών. Η σύζυγος σύμφωνα με την Αστυνομία κατέληξε κατά την μεταφορά της με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ο δε σύζυγος χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με βαριά τραύματα.
Ο δράστης μετά την ενέργειά του διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση με ΙΧ ιδιοκτησίας του και στις 16.35 συνοδευόμενος απο το δικηγόρο του παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας όπου κρατείται το δε όπλο του εγκλήματος παραδόθηκε απο το ίδιο και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Κυπαρισσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του 936FM το ζευγάρι είχε κτηματικές διαφορές με αντεγκλήσεις απο την πλευρά του δράστη ο οποίος μετά τις καταθέσεις αναμένεται να απολογηθεί αύριο στον αρμόδιο ανακριτή. Η γυναίκα έφερε θανάσιμα τραύματα καθώς πυροβολήθηκε 5 φορές στο πόδι, χέρι, θώρακα και 2 φορές στην κοιλιακή χώρα, ενώ ο άνδρας πυροβολήθηκε 3 φορές στο πόδι και την κοιλιά. Το έγκλημα συντάραξε την κοινή γνώμη της Τριφυλίας καθώς το θύμα είναι ιδάιτερα αγαπητό στην ευρύτερη περιοχή και ερχόταν στα καφενεία της Κυπαρισσίας κερνώντας φίλους και γνωστούς.

1 σχόλιο:

ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ (ΣΟΥΛΙΜΑ) είπε...

Η ΒΡΥΣΗ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΝΩ ΔΩΡΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ

Pages