Δύναμη η Τριφυλία και στις εκλογές του Οκτωβρίου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Δύναμη η Τριφυλία και στις εκλογές του Οκτωβρίου

8/9/2009
Η Τριφυλία διεκδικεί το δικό της μερίδιο απο την παρουσία υποψηφίων στα μεγάλα πολιτικά κόμματα για την εκλοηγική μάχη της 4η Οκτωβρίου. Οι περισσότεορι εξ αυτών έχουν δώσει το στίγμα τους για ζωτικής σημασίας θέματα που αφορούν τον μεγάλο πόλο ανάπτυξης της Μεσσηνίας και ιδίως την περιοχή Κυπαρισσίας που πλέον έχει μια φρενήρη άνοδο σε αρκετούς τομείς τα τελευταία χρόνια και μια αστείρευτη δυναμική.
Στη ΝΔ εκτός απο την Κυπαρίσσια υφυπουργό κα Σοφία Καλαντζάκου που προσπάθησε να ενισχύει την επιχειρηματικότητα και τους άνεργους, έχουμε και το όνομα του 'εθελοντή' Προέδρου των Κτηνοτρόφων κ. Γυφτάκη απο το Ραυτόπουλο που είναι αρκετά απλός και προσιτός στο κοινό δίνοντας μια μάχη έστω και απο μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του πολιτικού φορέα. Ωστόσο ενδιαφέρον αποκτά το γεγονός ότι η παρουσία Τριφύλιων θεωρείται δεδομένη απο τους εκλογικούς σχεδιασμούς.
Στο ΠΑΣΟΚ εκτός απο τον Κυπαρίσσιο Δημήτρη Κουσελά που πάντα αγωνίζεται για τον τόπο του, έχουμε και το φρέσκο όνομα του πρώην Γιατρού χωρίς σύνορα κ. Οδυσσέα Βουδούρη που κατάγεται απο την Αυλώνα και κατά γενική ομολογία έχει συμπάθειες απο όλους τους πολιτικούς χώρους λόγω του ήθους και της πολυμάθειάς του και αυτό αποτελεί μαι πραγματικότητα. Υπάρχει και το όνομα του Γιώργου Σκούρα που αν θυμόμαστε καλά κατάγεται απο τους Γαργαλιάνους και ήταν για πολλά χρόνια Προιστάμενος Εκπαίδευσης στην περιοχή της Κυπαρισσίας για όλη την Τριφυλία οπότε έχει ενδιαφέρον η παρουσία του.
Απο τα μικρότερα κόμματα περιμένουμε τα υπόλοιπα ονόματα αλλά δεν αποκλείεται τίποτα ιδίως απο το ΚΚΕ την τελευταία στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages