Κορυφώνεται η Ετήσια Εμποροπανήγυρη του Σταυρού στην 'Αρκαδιά' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Κορυφώνεται η Ετήσια Εμποροπανήγυρη του Σταυρού στην 'Αρκαδιά'


12/9/2009
ΜΕ ελάχιστα λιγότερες παράγκες απο πέρσι ξεκίνησε η Ετήσια Εμποροπανήγυρη της Κυπαρισσίας στην οποία και φέτος λειτουργεί ζωοπανήγυρη σε ειδικό χώρο επι της Ε.Ο. πρός Φιλιατρά. Εξάλλου εδώ και 2 ημέρεςισχύουν οι περιορισμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διαχείριση της κυκλοφορίας των διερχομένων αυτοκινήτων που θα ισχύσουν μέχρι το τέλος του πανηγυριού μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
Με πραμάτεια στους πάγκους αλλά και οι υπαίθριες ψησταριές αποτελούν το φετινό άρωμα του πανηγυριού κατά μήκος των δρόμων, ενώ ο χώρος έχει καθαριστεί από τα συνεργεία του Δήμου. Σήμερα έφτασαν και ξεκίνησαν οι πρώτοι έμποροι προερχόμενοι από διάφορες γωνιές της Πελοποννήσου εκθέτοντας την πραμάτεια τους. Μάλιστα ο Δήμος Κυπαρισσίας μερίμνησε για την τοποθέτηση χημικών τουαλετών σε κομβικά σημεία του Πανηγυριού προς διευκόλυνση των επισκεπτών και εμπόρων αλλά και την υποστήριξη από συνεργεία του Δήμου στην είσοδο και έξοδο των χώρου του πανηγυριού αλλά και στην πλατεία Αποδήμων.
Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή το βράδυ στον εσπερινό και τη Δευτέρα το πρωί στη λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας. Το πρωί της Δευτέρας θα γίνει και λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού στους δρόμους μέσα στο πανηγύρι. Στη γιορτή έχουν προσκληθεί οι φορείς της πόλης και του Νομού. Η Πανήγυρις αναμένεται να διαρκέσει ως τα τέλη της επόμενης εβδομάδας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages