Στήριξη των Πολύτεκνων ηρωικών οικογενειών απο τον Θεόφιλο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Στήριξη των Πολύτεκνων ηρωικών οικογενειών απο τον Θεόφιλο

13/9/2009
ΜΕ το βλέμμα στραμμένο στο θεσμό της πολύτεκνης οικογένειας ολοκληρώθηκε η εκδήλωση διανομής τροφίμων απο την ΜΚΟ 'Θεόφιλος' στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του ΤΕΕ Κυπαρισσίας σε μια εκδήλωση η οποία πλαισιώθηκε απο χαιρετισμούς και ομιλίες με βάση την Βιολογική καλλιέργεια που μπορει να ενισχύσει το εισόδημα των πολύτεκνων οικογενειών και να αποτελέσει την βάση για ένα σημαντικό βοήθημα.
Οπως δήλωσε στον 936FM ο Πρόεδρος της ΜΚΟ κ. Γιάννης Ναυπλιώτης 'ο Θεόφιλος αγκαλιάζει την πολύτκενη οικογένεια και ιδίως τώρα που μας έχουν ανάγκη με δράσεις υποστήρξης και διανομή τορφίμων και ρουχισμού που απλά αποτελούν ένα ελάχιστο δείγμα της παρουσίας μας' για να προσθέσει ότι 'το Σωματείο έχει 10.000 μέλη σε όλη την Ελλάδακ ια συνεργάζεται στενά με τους Συλλόγους Πολυτέκνων σε όλο τον Ελλαδικό χώρο'. Ο Πρόεδρος των Πολυτέκων Κυπαρισσίας κ. Κωνσταντόπουλος υποστήριξε ότι 'οι δράσεις μας θα είναι διαρκείς και με γνώμονα την ενότητα και βοήθεια των πολύτεκνων οικογενειών που αποτελούν θεσμό στη χώρα μας'.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης που τυχαίνει να είναι Πολύτεκνος εξήγησε ότι 'η εκδήλωση μας θυμίζει την πραγματικότητα και την εισφορά των ηρωικών οικογενειών που τα βγάζουν πέρα με μύριες δυσκολίες' για να υπογραμμίσει ότι 'η χώρα μας τους έχει ανάγκη εξαιτίας της υπογεννητικότητας αλλά και την θέση μας στον Ευρωπαικό χώρο'. Στην εκδήλωση παρών ήταν ο εκπρόσωπος των Πολυτέκνων της χώρας και ο Πρόεδρος των Πολυτέκνων Καλαμάτας κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages