Στα σχέδια για νέα Διαδημοτική συνεργασία στον Αρκαδικό ποταμό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Στα σχέδια για νέα Διαδημοτική συνεργασία στον Αρκαδικό ποταμό

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ- επίσκεψη στον Δήμαρχο Κυπαρισσίας πραγματοποίησε σήμερα το Δ.Σ του Ομίλου Τριπυλιωτών Φίλων του Αρκαδικού ποταμού για το θέμα της προώθησης του κύριου στόχου του Ομίλου ο οποίος φιλοδοξεί μέσα απο συγκεκριμένα επιχειρήματα να δημιουργηθεί ένα φράγμα στον Αρκαδικό ποταμό για την εκμετάλλευση των υδάτων προτείνοντας 2 συγκεκριμένες τοποθεσίες.
Μάλιστα η πρόταση του Ομίλου βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα ακόμα και για την κατασκευή μικρών τεχνικών φραγμάτων και την δημιουργία προυποθέσεων για το το υδατικό μέλλον της περιοχής. Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης υποστήριξε ότι 'αρχικά πραγματοποιήθηκαν τηλεφωνικές επαφές με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το ΙΓΜΕ για την πρόθεση αξιοποίησης της λεκάνης απορροής όμβριων και υδάτινων πόρων'. Απο την συζήτηση διεφάνη ότι το θέμα θα συζητηθεί στο οικείο Δ.Σ. ώστε να ληφθεί μια απόφαση που θα βασίζεται στο σχεδιασμό μιας Διαδημοτικής συνεργασίας που θα εργαστεί στην εκπόνηση του τελικού σχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages