Συνεδρίαση εξπρές για Κολυμβητήριο και λιμάνι... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Συνεδρίαση εξπρές για Κολυμβητήριο και λιμάνι...

9/9/2009
OΜΟΦΩΝΑ ψηφίστηκε για πρώτη φορά από το Δ.Σ. Κυπαρισσίας η γνωμοδότηση επι του Προυπολογισμού του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για το 2009, ύψους περίπου 300.000 ευρώ. Το Δ.Σ. συνεδρίασε χθές το μεσημέρι σε μια μιρκή σε διάρκεια συζήτηση για τα θέματα που τέθηκαν.
Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης σχετικά με το θέμα του αθλητικού έργου τόνισε 'ότι 'κύριος στόχος μας είναι ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας να πηγαίνει στο Κολυμβητήριο αφού το έργο αφορά όλους τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής'. Πρόσθεσε 'ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά ώστε να δούμε το ενδιαφέρον από τους συλλόγους και το κοινό αλλά και τα συμπληρωματικά έργα για τους φιλάθλους και το κοινό'. Ο κ. Πετρόπουλος υποστήριξε ότι το Κολυμβητήριο πρέπει να είναι ανοικτό για το κοινό και να το χαρεί ο κόσμος.

Ενημέρωσε επίσης έκανε ο κ. Δήμαρχος σχετικά με το θέμα στα πλαστικά θερμοκηπίων υπενθυμίζοντας ότι 'Τα νάυλον συσσωρεύονται σε όλη την επικράτεια, υπήρξε ενδιαφέρον από ιδιώτη ο οποίος τα έκρινε άχρηστα επειδή ήταν γεμάτα λάσπες και μπλεγμένα, ενώ η μόνη λύση που εφαρμόστηκε σε περιοχές της Πελοποννήσου είναι μετά από επαφή σε παραγωγούς να αναλυθεί η διαδικασία συγκέντρωσης νάυλον ώστε να είναι έτοιμα για συλλογή'. Μάλιστα συζητήθηκε το ενδεχόμενο να υπάρξει ενδιαφέρον ώστε να ανοιχτεί λάκκος στον σκουπιδότοπο ώστε να γίνει συλλογή του.
Ομόφωνα τέλος έγινε και η παραλαβή μελέτης για την Βυθομετρική αποτύπωση ΒΔ του Προσήνεμου μόλου Κυπαρισσίας και η παραλαβή μελέτης για Αποτύπωση τμήματος σχεδίου Πόλης Φαρακλάδας και καθορισμός οικοδομικών τετραγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages