Επιστημονική ημερίδα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Επιστημονική ημερίδα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ήταν η επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε απο την Χειρουργική Κλινική και την Διοίκηση του Νοσοκομείου Κ.Υ. Κυπαρισσίας με θέμα 'Συντηρητική αντιμετώπιση ατόνων ελκών και κατακλίσεων, Ειδική φροντίδα' στο ξενοδοχείο 'Κανελλάκης'.
Πρόκειται για μια ιατρική ενημέρωση με συντονιστή του Διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής του ιδρύματος κ. Παναγιώτη Καλοφωλιά, στην οποία χαιρετισμό απεύθυνε ο Δοικητής του Νοσοκομείου κ. Φώτης Δρούμπαλης, η Διευθύντρια Ιατρικής υπηρεσίας κ. Αγγελική Ζέρβα και η εκπρόσωπος των εργαζομένων νοσηλευτών. Η ημερίδα περιλάμβανε 3 εισηγήσεις απο 2 ειδικευόμενους ιατρούς του Νοσοκομείου μας κια μία απο τον κ. Καλεμικεράκη Ιωάννη, καθηγητή Εφαρμογών Νοσηλευτικής ΤΕΙ Αθηνών.
Ο Διοικητής του Ιδρύματος μιλώντας στο Ράδιο Κυπαρισσία 936 σημείωσε ότι 'οι ημερίδες αν και απευθύνονται σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό είναι ελέυθερες για το κοινό με κατανοητή γλώσσα αλλά πρόθεση του Ιδρύματος είναι στο άμεσο μέλλον να διεξαχθούν ημερίδες για το κοινό με αφορμή της τελευταίες ιατρικές εξελίξεις σε σύγχρονες ασθένειες και αυτό για όλους μας αποτελεί προτεραιότητα σε ότι αφορά την ενημέρωση του πληθυσμού και ήδη προγραμματίζεται ημερίδα για τον Ιό της γρίπης'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages