Λαμπρή η γιορτή Υψωσις του Τιμίου Σταυρού στην Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Λαμπρή η γιορτή Υψωσις του Τιμίου Σταυρού στην Κυπαρισσία

RADIO936: ΜΕ λαμπρότητα κι επισημότητα γιορτάστηκε η Υψωση του Τιμίου Σταυρού στην Κυπαρισσία παρουσία πλήθος πιστών και επισήμων. Το πρωί πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου και ακολούθως έγινε η Λιτάνευση του Τιμίου Σταυρού και της Ιερής Εικόνας στους δρόμους που διεξάγεται το Πανηγύρι. Απο το διήμερο που πέρασε δεκάδες λεωφορεία με πιστούς ήρθαν να προσκηνύσουν στην περιοχή μας και να γευθούν αλλά και να αγοράσουν πραμάτεια απο τους εμπόρους οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονται απο την Αθήνα.
Πλήθος επισήμων λόγω της προεκλογικής περιόδου κατέκλυσαν την περιοχή εκτός απο το Νομάρχη Μεσσηνίας και την υφυπουργό Απασχόλησης μαζί με τους κ. Λαμπρόπουλο, Κουσελά και αρκετοί πολιτευτές. Ευχές για υγεία έδωσε ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης ο οποίος τόνισε ότι ο Δήμος συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις για την διατήρηση του θεσμού και την γιορτή της πόλης που αποτελεί ορόσοημο για δεκατίες.

Ο Νομάρχης και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ σε ερώτησή μας σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Παπανδρέου για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση και το μέλλον των Νομαρχιών, ξεκαθάρισε ότι 'οι διεκδικήσεις της ΕΝΑΕ όπως έχουν καταγραφεί σε 3 Συνέδρια παραμένουν αταλάντευτες και χωρίς αποκλίσεις τόσο για τις διεκδικήσεις όσο και για το πλαίσιο θωράκισης των πόρων των Νομαρχιακών αυτοδιοικήσεων' επισημαίνοντας ότι 'αυτό θα πράξουμε άσχετα απο το εκλογικό αποτέλεσμα και απο το ποιο κόμμα θα ηγείται στις επόμενες εκλογές'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages