Μείωση αφίξεων το 2012 και φέτος θα ρεφάρουμε στον τουρισμό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Μείωση αφίξεων το 2012 και φέτος θα ρεφάρουμε στον τουρισμό

Η Στα­τι­στι­κή Υ­πη­ρε­σί­α έ­δω­σε στην δη­μο­σι­ό­τη­τα τα α­πο­τε­λέ­σμα­τα για τις α­φί­ξεις του­ρι­στών στην χώ­ρα μας για το 2012, ό­που πα­ρου­σι­ά­ζε­ται μύ­ω­ση τον α­φί­ξε­ων. Α­να­λυ­τι­κό­τε­ρα, οι α­φί­ξεις α­πό την Ευ­ρώ­πη, στην ο­ποί­α α­να­λο­γεί το με­γα­λύ­τε­ρο με­ρί­διο των α­φί­ξε­ων (89,3%­), πα­ρου­σί­α­σαν την πε­ρί­ο­δο Ι­α­νου­α­ρί­ου-Δε­κεμ­βρί­ου 2012 μεί­ω­ση που κυ­μαί­νε­ται στα ί­δια ε­πί­πε­δα με το σύ­νο­λο των α­φί­ξε­ων δη­λα­δή 5,5%, έ­ναν­τι της πε­ρι­ό­δου Ι­α­νου­α­ρί­ου-Δε­κεμ­βρί­ου 2011, ε­νώ α­πό τα κρά­τη μέ­λη της Ευ­ρω­πα­ϊ­κής Έ­νω­σης κα­τέ­γρα­ψαν μεί­ω­ση 8,5%.
Ση­μαν­τι­κή μεί­ω­ση των α­φί­ξε­ων, σε α­πό­λυ­τες τι­μές, πα­ρα­τη­ρεί­ται α­πό την Πο­λω­νί­α, τη Γαλ­λί­α, τη Γερ­μα­νί­α, το Βέλ­γιο, την Ι­τα­λί­α, τη Βουλ­γα­ρί­α και την Ολ­λαν­δί­α. Ση­μαν­τι­κή αύ­ξη­ση των α­φί­ξε­ων πα­ρα­τη­ρεί­ται α­πό το Η­νω­μέ­νο Βα­σί­λει­ο και τη Ρω­σί­α. Σε ό,τι α­φο­ρά την συμ­με­το­χή ε­πί του συ­νό­λου των α­φί­ξε­ων μη κα­τοί­κων, κα­τά χώ­ρα προ­έ­λευ­σης, τη με­γα­λύ­τε­ρη συμ­με­το­χή κα­τέ­χει η Γερ­μα­νί­α (13,6%) και α­κο­λου­θούν το Η­νω­μέ­νο Βα­σί­λει­ο (12,4%) και η Γαλ­λί­α (6,3%­). Α­πό τις υ­πό­λοι­πες η­πεί­ρους, ση­μαν­τι­κή μεί­ω­ση των α­φί­ξε­ων, σε α­πό­λυ­τες τι­μές, πα­ρα­τη­ρεί­ται α­πό την Α­με­ρι­κή ε­νώ αύ­ξη­ση τωνα­φί­ξε­ων πα­ρα­τη­ρεί­ται α­πό χώ­ρες της Α­σί­ας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages