Περιφερειακή σύμπονια Σαμαρά-Τατούλη για την Πελοπόννησο! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Περιφερειακή σύμπονια Σαμαρά-Τατούλη για την Πελοπόννησο!

Ολοκληρώθηκε με πολλές ειδήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση εργασίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη. Την είδηση έβγαλε στον αέρα πρώτο το Best TV της Μεσσηνίας. Η συνάντηση των δύο κορυφαίων παραγόντων της Πελοποννήσου έχει εξαιρετικά πολύπλευρη σημασία και ανοίγει πλέον μία πολύ σοβαρή και αναπτυξιακή συζήτηση. Το ραντεβού σύμφωνα με πληροφορίες είχε κλειστεί πριν αρκετές ημέρες. Στο Μαξίμου ο περιφερειάρχης προσήλθε με ατζέντα αναπτυξιακή και ζήτησε την στήριξη του Πελοποννήσιου πρωθυπουργού. Ο κ.Σαμαράς διαβεβαίωσε τον Πέτρο Τατούλη ότι στηρίζει τις πρωτοβουλίες της περιφέρειας και μάλιστα έμπρακτα όπου απαιτείται.
Η συνάντηση αυτή μπορεί να έπεσε ώς κεραυνός στους “αναλυτές” αλλά έχει τεράστια πολιτική και συμβολική σημασία.
1.Διαψεύσθηκαν όσοι επένδυαν 2 χρόνια στις κακές (υποτίθεται) σχέσεις του Σαμαρά με τον Τατούλη.
2.Αποκαλύφθηκε η αξία (το είχαμε πεί πολλές φορές) αναλύσεων που κατανάλωσαν τόνους μελάνι, οι οποίοι ήθελαν τον Τατούλη, να είναι στο κενό..!
3.Κόβονται μαχαίρι πλέον οι αερολογίες και τα ευσεβή όνειρα πολλών που επένδυαν στο κενό.
4.Η πρόσκληση του Σαμαρά στον Τατούλη για συνάντηση στο Μαξίμου, αντανακλά την επιθυμία του πρωθυπουργού να στηρίξει το αναπτυξiακό σχέδιο της ηγεσίας της περιφέρειας.
5. Αναπτυξιακά η συνάντηση σημαίνει πόρους και έργα που έχει ανάγκη η Πελοπόννησος, αυτή την κρίσιμη στιγμή.
6. Τέλος η πολιτική σημασία της συνάντησης ανεξάρτητα με το ποιός έλαβε την πρωτοβουλία είναι πολύ κρίσιμη. Δεν έχει να κάνει με την στήριξη ή όχι της παράταξης Τατούλη στις επόμενες περιφερειακές εκλογές αλλά με την ίδια την πολιτική που ασκεί ο Τατούλης και η οποία διευρύνεται διαρκώς και αποκτά όλο και ισχυρότερους συμμάχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages