Θανάσης Πετράκος: «Για να κρύψουν το «κούρεμα» διοργανώνουν φιέστα» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Θανάσης Πετράκος: «Για να κρύψουν το «κούρεμα» διοργανώνουν φιέστα»

Με δή­λω­ση του, ο βου­λευ­τής Θα­νά­σης Πε­τρά­κος καυ­τη­ριά­ζει τα εγ­καί­νια που θα γί­νουν στον δρό­μο Κο­ρίν­θου – Πά­τρας α­πό τον Πρω­θυ­πουρ­γό Αν­τώ­νη Σα­μα­ρά. Ο κ. Πε­τρά­κος α­να­φέ­ρει ό­τι: «Ο Πρω­θυ­πουρ­γός κ. Σα­μα­ράς μα­ζί με τους εκ­προ­σώ­πους των συ­νι­στω­σών του, κυ­ρί­ους Βε­νι­ζέ­λο και Τσού­κα­λη δι­ορ­γα­νώ­νουν φι­έ­στα σή­με­ρα στο δρό­μο Κο­ρίν­θου – Πά­τρας ε­πι­δι­ώ­κον­τας να δη­μι­ουρ­γή­σουν ψευ­δαι­σθή­σεις στους πο­λί­τες ό­τι μπαί­νει η χώ­ρα στην α­νά­πτυ­ξη. Με την φι­έ­στα θέ­λουν να α­πο­κρύ­ψουν ό­τι πε­ρι­κό­πτουν το με­γα­λύ­τε­ρο κομ­μά­τι του φυ­σι­κού αν­τι­κει­μέ­νου του έρ­γου της Ο­λυμ­πί­ας Ο­δού που εί­ναι το κομ­μά­τι Πά­τρα – Πύρ­γος – Τσα­κώ­να.
Ο κ. Σα­μα­ράς έ­χει χρό­νο για φι­έ­στες, δεν εί­χε ό­μως χρό­νο ε­δώ και 5 μή­νες να συ­ναν­τη­θεί με τους Βου­λευ­τές, την Αυ­το­δι­οί­κη­ση και τους φο­ρείς της Δυ­τι­κής Ελ­λά­δος και της Πε­λο­πον­νή­σου ό­πως ζη­τού­σα­με για να του θέ­σου­με το θέ­μα και να α­παι­τή­σου­με να μην πε­ρι­κο­πεί και πα­ρα­πεμ­φθεί στις κα­λέν­δες το κομ­μά­τι Πά­τρα –Πύρ­γος – Τσα­κώ­να. Μεί­ζον θέ­μα ε­πί πλέ­ον ό­μως δη­μι­ουρ­γεί­ται με­τά την α­πο­κά­λυ­ψη της ε­φη­με­ρί­δας των συν­τα­κτών ό­τι «με δα­νει­κούς ερ­γά­τες αλ­λά και μη­χα­νή­μα­τα στή­νε­ται η ση­με­ρι­νή φι­έ­στα». Ό­πως κα­ταγ­γέλ­λει ο α­πο­λυ­μέ­νος Πρό­ε­δρος του σω­μα­τεί­ου «Γα­λα­ρί­α» των ερ­γα­ζο­μέ­νων στην «Ο­λυμ­πί­α Ο­δό» Θό­δω­ρος Τσε­λε­πής « οι ερ­γά­τες θα με­τα­φερ­θούν α­πό τα ερ­γο­τά­ξια της Κο­ρίν­θου-Τρί­πο­λης-Κα­λα­μά­τας και τα μη­χα­νή­μα­τα α­πό το λι­μά­νι της Πά­τρας» α­φού ό­πως στη συ­νέ­χεια το­νί­ζει «δεν μπο­ρούν να γί­νουν προσ­λή­ψεις για­τί δεν ι­σχύ­ουν οι συμ­βά­σεις του 2007 και αυ­τές θα γί­νουν με­τά α­πό την κύ­ρω­ση α­πό την Βου­λή της νέ­ας συμ­φω­νί­ας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages