Περιμένουν άνοδο κίνησης για Ζάκυνθο - Κεφαλονιά, λόγω καλού καιρού το Πάσχα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Περιμένουν άνοδο κίνησης για Ζάκυνθο - Κεφαλονιά, λόγω καλού καιρού το Πάσχα

Σύμμαχο σε καιρούς κρίσης βρίσκουν στον καιρό, η Κυλλήνη, η Ζάκυνθος και η Κεφαλονιά για την εορταστική περίοδο του Πάσχα. Σταδιακά αναμένεται αύξηση της κίνησης προς τους δύο προορισμούς, όπου οι εκτιμήσεις και του τοπικού πράκτορα στην Κυλλήνη Νίκου Κόλλια, φανερώνουν πως η εικόνα θα είναι καλύτερη από πέρυσι, ακριβώς λόγω των καιρικών συνθηκών. Μεγάλη Εβδομάδα και τα δρομολόγια προς τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά από την Κυλλήνη, ήδη έχουν αυξηθεί.
 Η απεργία της ΠΝΟ τη Μ. Τετάρτη λόγω της Πρωτομαγιάς θα μεταθέσει τα δρομολόγια της ημέρας στις δύο επόμενες και έτσι η μετακίνηση των ταξιδιωτών του Πάσχα προς τα δύο νησιά του Ιονίου, αναμένεται να κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες… Το πρόγραμμα των δρομολογίων έχει διαμορφωθεί έως τώρα μέχρι και με έξι δρομολόγια ανά προορισμό και αυτό θα αλλάξει πάλει μετά την απεργία της Μ. Τετάρτης. Όπως τόνισε ο κ. Κόλλιας οι τελευταίοι και ίσως «αναποφάσιστοι» ταξιδιώτες θα καταλήξουν σήμερα ή αύριο αν θα μπουν στα ferry boat για Ζάκυνθο και Κεφαλονιά και αυτό θα αυξήσει κατά πολύ την κίνηση την Μ. Πέμπτη και τη Μ. Παρασκευή. Συμπλήρωσε πως το γεγονός ότι το Πάσχα φέτος είναι το Μάιο σε συνδυασμό με τις υψηλές – καλοκαιρινές θερμοκρασίες που επικρατούν και θα συνεχίσουν σύμφωνα με τις προβλέψεις τις επόμενες ημέρες, η κίνηση θα είναι αυξημένη σε σχέση με πέρυσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages