Αισιοδοξία για τη συνάντηση των φορέων Ηλείας και Μεσσηνίας με τον πρωθυπουργό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Αισιοδοξία για τη συνάντηση των φορέων Ηλείας και Μεσσηνίας με τον πρωθυπουργό

Η τύχη του οδικού τμήματος της Ολυμπίας Οδού από τον Πύργο μέχρι την Τσακώνα απασχόλησε την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, μετά από ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Σπύρου Μωρακέα από το «Δίκτυο Ενεργών Πολιτών». Όπως σημείωσε, θα πρέπει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας να αντιδράσει στα σχέδια που ακούγονται για «κούρεμα» του αυτοκινητόδρομου μέχρι την Πάτρα, ενώ ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας ως πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων θα πρέπει να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για να πραγματοποιηθεί, επιτέλους, η πολυπόθητη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όπως είχε συμφωνηθεί σε απόφαση των φορέων Ηλείας και Μεσσηνίας στην προ εβδομάδων σύσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Παν. Νίκας προτίμησε μάλλον με την απάντησή του να… πετάξει το μπαλάκι στην κερκίδα. Τόνισε ότι παρά τις καταρχήν δυσμενείς ανακοινώσεις για την τύχη του έργου από τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, αυτό «κρατιέται ζωντανό», έστω κι αν πρέπει να κάνουμε υπομονή κάποια χρόνια. Μάλιστα, απέδωσε την κυβερνητική απόφαση στην οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα. Κατά τ’ άλλα, συμφώνησε με την αναγκαιότητα της συνάντησης, θέμα που χειρίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Κ. Τζαβάρας. Διαβεβαίωσε, όμως, το Σώμα ότι η Δημοτική Αρχή κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μη χαθεί ο αρχικός σχεδιασμός του έργου κι εξέφρασε, γενικά, την αισιοδοξία του ότι στο άμεσο μέλλον θα γίνει και η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages