ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΡΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ Η ΑΙΘΟΥΣΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ Χ.Α. ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΑΡΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ Η ΑΙΘΟΥΣΑ


ΜΑΛΛΙΑ κουβάρια θυμίζοντας Βουλή και την θεωρία των δύο άκρων έκλεισε χωρίς να υιοθετηθεί το ψήφισμα Κουκούμη το θέμα για το φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στη Καλαμάτα. Ο επικεφαλής της ελάσσονος πρότεινε το ψήφισμά του ως εισηγητής κριτικάροντας την ιστορική αλήθεια για τον Μεταξά αλλά και την ταύτιση ναζιστικών συμβόλων και προσώπων με το κόμμα της Χρυσής Αυγής. Θεώρησε ότι προσβάλλεται η μνήμη όσων αγωνίστηκαν απέναντι στη γερμανική ναζιστική θηριωδία όπως είπε εκτιμώντας ότι οι ψηφοφόροι του κόμματος παρασύρθηκαν ενώ άσκησε κριτική στο γεγονός ότι ο Δήμαρχος Τριφυλίας μετά από ένα μήνα θα καταθέσει στεφάνι στον Αετό για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας. 
Τα αίματα  σύμφωνα με το www.kyparissianews.com, άναψαν μετά τη τοποθέτηση του κ. Θ. Δεληγιάννη ο οποίος ερώτησε αν ο Μεταξάς ήταν..προδότης της χώρας ενώ είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον κ. κουκούμη για τη κομμουνιστική θεωρία και με ακροατήριο μελών του ΚΚΕ. Ο κ. Πετρόπουλος εκτίμησε ότι η Ελλάδα έχει υποχρέωση να καταδικάζει μορφές ναζισμού και εκτροφής μορφωμάτων όπως η Χ.Α. ενώ ο Σωτήρης Τσίγγαος με σκληρές εκφράσεις μίλησε για την ιδεολογική κριτική ως μέσο αντίστασης.
ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ...
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας υπογράμμισε ότι το θέμα δεν αγγίζει το Δήμο μας και δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο ψηφίσματος ή παρέμβασης καθώς το Δ.Σ. δεν είναι αρένα..πολιτικής αντιπαράθεσης οπότε δεν μπορεί να πάρει θέση σε ζήτημα που δεν τον αφορά. Ο κ. Μπακούρος έκανε την αυτοκριτική του λέγοντας ότι τα λάθη του πολιτικού συστήματος οδήγησαν τον κόσμο στην Χ.Α. ενώ τα αίματα άναψαν ότι από το ακροατήριο αναρτήθηκε πανώ με τα θύματα της θηριωδίας με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να κινδυνέψει να διακοπεί. Τέλος ο Δήμαρχος είπε ότι δεν δέχεται μαθήματα Δημοκρατίας από κανέναν αφού με 7 ψήφους υπέρ και 15 κατά το ψήφισμα δεν εγκρίθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages