Φώτιση λαού και πιστών ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισσία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Φώτιση λαού και πιστών ο εορτασμός του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισσία

ΜΕ επισημότητα όπως αρμόζει στη μεγάλη γιορτή διεξήχθη ο εορτασμός της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος στην Κυπαρισσία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου στο φερώνυμο Ιερό ναό παρουσία των αρχών και πλήθος πιστών.
Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτανεία από τον Ιερό Ναό της Άνω Πόλης μέσω των κεντρικών οδών της περιοχής ακολουθώντας την διαδρομή κάτω από την παλιά δεξαμενή με κατάληξη τον Μητροπολιτικό Ναό όπου έγιναν δεήσεις και απόλυσις. Στην τελετή της λιτανείας το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της Βουλής, του πολιτικού κόσμου, της Περιφέρειας και του Δήμου ενώ ακολούθησε μίνι δεξίωση στο περιστύλιο του Δημοτικού μεγάρου. Κατά την διάρκεια του τριημέρου το κοινό μετέβη προς συμμετοχή στο τριήμερο πανηγύρι στην πλατεία της ιστορικής Αρκαδιάς.
Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι οι πολιτικοί ταγοί της βουλής πέρασαν απαρατήρητοι από το κοινό καθώς δεν τους χαιρέτισαν σύμφωνα με το www.kyparissianews.com, ενώ παρών όπως κάθε χρόνο ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. αλλά και η επανεμφάνιση μετά από χρόνια της κ. Σοφίας Καλατζάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages