Yγεία με το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο στην Καλαμάτα για την καρδιά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Yγεία με το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο στην Καλαμάτα για την καρδιά

ΑΝΟΙΞΕ σήμερα η αυλαία του 6ου Πανελλήνιου Συνέδριου Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου, το οποίο φιλοξενείται φέτος από την πόλη της Καλαμάτας και το ξενοδοχείο «Elite City Resort». 
Το Συνέδριο διοργανώνει η Εταιρία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα και είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει μέρος στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Το διήμερο προλόγισαν μέσω συνέντευξης Τύπου σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της εταιρίας Ιωάννης Κυριαζής μαζί με την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και επίσης Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη Μεσσηνίας, Αθανασία Καρούνου. Ο κ. Κυριαζής, έδωσε κάποια στοιχεία για το Συνέδριο και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πόλη μας. Έπειτα, κάλεσε όλους τους συναδέλφους γιατρούς να παραστούν στο συνέδριο, να μιλήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες με τα μέλη της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής. Επίσης, ζήτησε από τον κόσμο που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον διαβήτη και όχι μόνο να δώσει το παρών και να ενημερωθεί για τους κινδύνους που κρύβονται ειδικά για όσους δεν γνωρίζουν πως δεν έχουν κάποιο πρόβλημα, όπως η υπέρταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages