Όχι στο κλείσιμο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας επιμένει το ΚΚΕ Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Όχι στο κλείσιμο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας επιμένει το ΚΚΕ Μεσσηνίας

της Ν.Ε. ΚΚΕ Μεσ­ση­νί­ας
 Πα­ρά τις δι­α­βε­βαι­ώ­νεις ό­τι δεν θα κλεί­σει το νο­σο­κο­μεί­ο ό­λα δεί­χνουν το αν­τί­θε­το. Έ­να νο­σο­κο­μεί­ο που ε­ξυ­πη­ρε­τεί 27000 κα­τοί­κους που το κα­λο­καί­ρι σχε­δόν δι­πλα­σι­ά­ζον­ται ο­δεύ­ει για λου­κέ­το. Ή­δη α­να­κοι­νώ­θη­κε ό­τι κλεί­νουν 13 νο­σο­κο­μεί­α α­νά­με­σα τους και της Κυ­πα­ρισ­σί­ας και ου­σι­α­στι­κά το ε­πι­βε­βαί­ω­σε ο νέ­ος υ­πουρ­γός Υ­γεί­ας Ά­δω­νις Γε­ωρ­γιά­δης. Με το κλεί­σι­μο και των νο­σο­κο­μεί­ων α­κο­λου­θεί­ται πι­στά η πο­λι­τι­κή της Ε­Ε, της Τρό­ι­κας , των μνη­μο­νί­ων και των ελ­λη­νι­κών κυ­βερ­νή­σε­ων .Θυ­μη­θεί­τε ό­τι στη πε­ρι­ο­χή μας έ­χουν κλεί­σει ή­δη η ΔΟΥ Κυ­πα­ρισ­σί­ας , παι­δι­κοί σταθ­μοί, γυ­μνά­σια ή έ­χουν υ­πο­βαθ­μι­στεί και πά­νε για κλεί­σι­μο το Ι­ΚΑ και το ΚΥ Γαρ­γα­λιά­νων κ.α . Εί­ναι η πο­λι­τι­κή που έ­χει 30% α­νερ­γί­α, που κό­βει μι­σθούς συν­τά­ξεις δι­και­ώ­μα­τα, που οι α­γρό­τες που­λά­νε φτη­νά για να κερ­δί­ζουν οι με­σά­ζον­τες και οι έμ­πο­ροι, που η παι­δεί­α-υ­γεί­α γί­νον­ται εμ­πό­ρευ­μα για να πλη­ρώ­νου­με παν­τού. Δεν πρό­κει­ται για ΛΑ­ΘΟΣ, δεν πρό­κει­ται σε κα­μί­α πε­ρί­πτω­ση για α­νι­κα­νό­τη­τα, δεν πρό­κει­ται για πο­λι­τι­κές που χα­ράσ­σον­ται στο πό­δι.
Υ­πάρ­χει σχε­δι­α­σμέ­νη πο­λι­τι­κή που α­κο­λου­θεί­ται κα­τά γράμ­μα. Υ­πεύ­θυ­νοι εί­ναι η ση­με­ρι­νή κυ­βέρ­νη­ση ΝΔ-ΠΑ­ΣΟΚ με το δε­κα­νί­κι της ΔΗ­ΜΑΡ. Εί­ναι αυ­τοί που μας έ­φτα­σαν στη ση­με­ρι­νή ά­θλια κα­τά­στα­ση, που κυ­βερ­νούν 40 χρό­νια και τώ­ρα το παί­ζουν α­θώ­ες πε­ρι­στε­ρές, κή­ρυ­κες της κά­θαρ­σης και της α­νά­πτυ­ξης. Εί­ναι αυ­τοί που έ­φτια­ξαν έ­να νο­σο­κο­μεί­ο με τε­ρά­στι­ες ελ­λεί­ψεις σε μη­χα­νο­λο­γι­κό -νο­ση­λευ­τι­κό προ­σω­πι­κό που ου­σι­α­στι­κά υ­πο­λει­τουρ­γεί. Το ση­με­ρι­νό κα­θε­στώς του νο­σο­κο­μεί­ου σα­φώς και δεν μας εκ­φρά­ζει. Ζη­τά­με να εκ­συγ­χρο­νι­στεί πλή­ρως, να γί­νουν προσ­λή­ψεις προ­σω­πι­κού και μο­νι­μο­ποί­η­ση του υ­πάρ­χον­τος. Η υ­πο­βάθ­μι­ση ε­πί­σης δεν ήρ­θε τυ­χαί­α, έ­γι­νε σχε­δι­α­σμέ­να για να φτά­σου­με ως ε­δώ , εί­χε τη λο­γι­κή του ώ­ρι­μου φρού­του.
Οι δι­α­βε­βαι­ώ­σεις πα­ρα­γόν­των της ΝΔ-ΠΑ­ΣΟΚ εί­ναι για τα σκου­πί­δια. Την ί­δια ώ­ρα η δη­μο­τι­κή αρ­χή σι­γον­τά­ρει αυ­τή τη κα­τά­στα­ση. Εί­ναι με τη κυ­βέρ­νη­ση και πα­ρά τις ψεύ­τι­κες φω­νές για τα ΜΜΕ τους στη­ρί­ζει με το πα­ρα­πά­νω. Άλ­λω­στε δεν μπο­ρεί να εί­σαι με τη κυ­βέρ­νη­ση α­λά καρτ, πό­τε υ­πέρ του μνη­μο­νί­ου και πό­τε κα­τά, ο λα­ϊ­κι­σμός έ­χει και ό­ρια. Με το κλεί­σι­μο του νο­σο­κο­μεί­ου θα α­νοί­ξει νέ­α λεί­α για το ι­δι­ω­τι­κό κε­φά­λαι­ο, να πλη­ρώ­νου­με και να ξα­νά­πλη­ρω­νου­με σε ι­δι­ώ­τες α­πό τις πιο α­πλές ε­ξε­τά­σεις έ­ως τις πιο σύν­θε­τες. Θα έ­χου­με νέ­α ε­πί­θε­ση στο ει­σό­δη­μα μας ό­ταν για το ε­λά­χι­στο θα πη­γαί­νου­με στη Κα­λα­μά­τα ή σε έ­να ι­δι­ω­τι­κό κέν­τρο της πε­ρι­ο­χής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages