Τροχαίο με 65χρονη νεκρή στη Μεσσηνία και παρά λίγο τραγωδία στη Πυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Τροχαίο με 65χρονη νεκρή στη Μεσσηνία και παρά λίγο τραγωδία στη Πυλία

Ειδικότερα, το τελευταίο 24ωρο στο 13ο χλμ της επαρχιακής οδού Κορώνης-Ριζομύλου, στο ύψος του Αγίου Ανδρέα Μεσσηνίας, ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 46χρονος Γερμανός, συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας 41χρονος Έλληνας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας 65χρονης και ενός 65χρονου, οι οποίοι επέβαιναν στο δεύτερο όχημα.Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου η 65χρονη λίγο αργότερα κατέληξε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης.
ENA AKOMA ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ Πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του, χωρίς ευτυχώς τα τραύματα που του προκάλεσε να είναι θανατηφόρα Λίγο έλειψε να θρηνήσουμε ένα ακόμη θύμα μεταξύ κυνηγών –και μάλιστα φίλων- όταν ο ένας πυροβόλησε τον άλλον στην Πυλία Μεσσηνίας νομίζοντας ότι σκόπευε αγριογούρουνο! Ευτυχώς, τα τραύματα που του προκάλεσε δεν ήταν θανατηφόρα. Οι δύο φίλοι είχαν ξεκινήσει μαζί για να κυνηγήσουν αγριογούρουνα και είχαν στήσει ενέδρα σε περιοχή με πυκνή βλάστηση ανάμεσα στις κοινότητες Καλοχωρίου και Μεσοποτάμου. Βλέποντας κίνηση ανάμεσα στα φυτά, ο ένας ηλικίας 32 χρόνων πυροβόλησε, αλλά άκουσε έκπληκτος τον 43χρονο φίλο του να ουρλιάζει από τον πόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages