Τοπικό ποδόσφαιρο: Τα χθεσινά αποτελέσματα και οι σημερινοί αγώνες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Τοπικό ποδόσφαιρο: Τα χθεσινά αποτελέσματα και οι σημερινοί αγώνες

A΄  ΤΟΠΙΚΗ
Τρεις ακόμη συναντήσεις για την 6η αγωνιστική

Ο Πάμισος Μεσσήνης κόντρα στον Τ. Άγρα 
Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής κατηγορίας, Πάμισος Μεσσήνης, υποδέχεται σήμερα τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.
Ακόμη, ο δεύτερος της  κατάταξης ΑΟ Κυπαρισσίας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Διαβολιτσίου, ο Τσικλητήρας Πύλου περιμένει τον Δωριέα Δωρίου, ενώ ο Αστέρας Αρφαρών «συγκρούεται» με τον Ακρίτα Κορώνης.
 
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ
Νίκη με καλή εμφάνιση  θα προσπαθήσει να συνδυάσει κόντρα στον ΑΟ Διαβολιτσίου  ο ΑΟ Κυπαρισσίας, διατηρώντας την επαφή του με την κορυφή. Ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης δεν μπορεί να υπολογίζει στα πλάνα του στην παρουσία του Κώστα Μανδραπήλια (τέθηκε εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος).
Με αρκετά προβλήματα θ’ αγωνιστεί ξανά το συγκρότημα του Διαβολιτσίου.
Συγκεκριμένα, ο τεχνικός Σωτήρης Δημάκης και ο συνεργάτης του Μιχάλης Παυλάκης δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Παναγιώτη Παπατζίκη, Θανάση Παπαδέα, Νίκο Ζερίτη, Βασίλη Αλεβίζο, Βασίλη Βεργόπουλο (για διάφορους λόγους).
Παρά τα προβλήματα, η ομάδα του Διαβολιτσίου θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ν’ αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα.
 
ΠΑΜΙΣΟΣ Μ. – Τ. ΑΓΡΑΣ
Να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί του θα επιδιώξει στο σημερινό εντός έδρας αγώνα με τον Τέλο Άγρα Γαργαλιάνων ο πρωτοπόρος Πάμισος Μεσσήνης. Το τεχνικό δίδυμο Σπύρος Τσίκινης, Νίκος Γεωργακλής θα έχει στη διάθεσή του και τους Δημήτρη Φιλόπουλο, Νίκο Πατσιώτη, οι οποίοι απουσίασαν από την προηγούμενη συνάντηση στην Ανδρούσα.
Στο στρατόπεδο τώρα των «ερυθρολεύκων» των Γαργαλιάνων, ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας δε θα έχει στη διάθεσή του τον τερματοφύλακα Πατρίκ Ανδρέου (τιμωρημένος).
Η τριφυλιακή ομάδα θα προσπαθήσει ν’ αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ανεβαίνοντας βαθμολογικά.
 
ΑΡΦΑΡΑ – ΚΟΡΩΝΗ
Με στόχο την πρώτη εντός έδρας νίκη (έχει τρεις ήττες από Απόλλωνα Καλαμάτας, Δωριέα Δωρίου, Τσικλητήρα Πύλου) φιλοξενεί τον Ακρίτα Κορώνης ο Αστέρας Αρφαρών, για ν’ απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Ο προπονητής Παναγιώτης Βούτσας δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Χωρίς τον Αντώνη Καπινιάρη (τιμωρημένος), Παναγιώτη Κυριόπουλο (τραυματίας), Βασίλη και Νικοστέλιο Τομαροπανάγο (είχε πριν λίγες εβδομάδες σοβαρό ατύχημα) θ’ αγωνιστεί η ομάδα της Κορώνης. Ο προπονητής – παίκτης Δημήτρης Κουτσουμπός και οι ποδοσφαιριστές του θέλουν βαθμό ή βαθμούς.
 
ΠΥΛΟΣ – ΔΩΡΙΟ
Να συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τις νίκες θα επιδιώξει σήμερα κόντρα στο Δωριέα Δωρίου ο Τσικλητήρας Πύλου, συνεχίζοντας έτσι την ανοδική του πορεία. Ο προπονητής Μιχάλης Ζάγκος και ο συνεργάτης του Χαράλαμπος Ράλλης έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές τους  «ετοιμοπόλεμους».
Με δύο απουσίες θ’ αγωνιστεί η ομάδα του Δωρίου. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός Γιάννης Αντωνόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τους Άγγελο Κουλουρά, Ντίνο Βασιλόπουλο (τραυματίες). Η ομάδα της Πύλου στοχεύει σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα, παραμένοντας κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Αναλυτικά τα σημερινά ματς με τους διαιτητές που τα «σφυρίζουν», έχουν ως  εξής…
Ώρα – 3.30 μ.μ.
Γήπεδο Κυπαρισσίας
Κυπαρισσία – ΑΟ Διαβολιτσίου: Η. Νικολόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσουλάκος
Γήπεδο Μεσσήνης
Πάμισος Μεσσήνης – Τέλος Άγρας: Ψηλοπαναγιώτης, Γεωργαντάς, Καρβούνης
Γήπεδο Αρφαρών
Αστέρας Αρφαρών – Ακρίτας Κορώνης:  Νίκας, Τσίρμπας, Σακκάς
Γήπεδο Πύλου
Τσικλητήρας Πύλου – Δώριο: Μπλάνας, Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος


A1 KΑΤΗΓΟΡΙΑ
Xανδριναϊκός – Μιλτιάδης, Πεταλίδι – Ομόνοια για την 5η αγωνιστική

Ο Ηρακλής Καλαμάτας υποδέχεται τον Νέο Άρι 
Ο εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος της Α1 Τοπικής κατηγορίας, Ηρακλής Καλαμάτας, φιλοξενεί σήμερα τον Νέο Άρι για την 5η αγωνιστική. Ακόμη, ο Χανδριναϊκός «συγκρούεται» με τον Μιλτιάδη Πύργου Τριφυλίας, ενώ ο Απόλλων Πεταλιδίου αντιμετωπίζει την Ομόνοια.
Αναλυτικά τα σημερινά ματς με τους διαιτητές που τα «σφυρίζουν», έχουν ως εξής…
Ώρα 3.30 μ.μ.
Γήπεδο Μεθώνης
Χανδριναϊκός – Μιλτιάδης: Σερεμέτης, Τσοπανάκης, Γιαννέτσος
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Ηρακλής Καλαμάτας – Νέος Άρις: Λάμιας, Τσαούση, Ταβουλαρέας
Γήπεδο Πεταλιδίου
Απόλλων Πεταλιδίου – ΑΟ Ομόνοια: Ζαρακοβίτης, Παναγιωτόπουλος, Π. Ηλιόπουλος
* Ρεπό: Πανθουριακός

 B΄  ΤΟΠΙΚΗ
Έξι συναντήσεις για την 5η αγωνιστική 
Έξι ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Τοπικής κατηγορίας. Στον 1ο όμιλο η Θύελλα Μερόπης αντιμετωπίζει τον ΑΟ Πατίστα, η Αναγέννηση Παραλίας φιλοξενεί τον Διαγόρα Κοπανακίου, ενώ τα Πράσινα Πουλιά κοντράρονται με την ΑΕ Αιθαίας.
Στον 2ο όμιλο, ο Πανιώνιος περιμένει τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟ Καλλιθέας συγκρούεται με την ΑΕ Μάνης, ενώ ο ΑΟ Στενωσιάς υποδέχεται τον Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου.

Αναλυτικά οι σημερινοί αγώνες με τους διαιτητές που τους «σφυρίζουν», έχουν ως εξής…
Ώρα – 3.30 μ.μ.
Γήπεδο Μελιγαλά
Θύελλα Μερόπης – ΑΟ Πατίστα: Κουτσαναστάσης, Αντωνόπουλος, Σταυρόπουλος
Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΜ
Αναγέννηση Παραλίας – Διαγόρας Κοπανακίου: Kαστανάς, Βρυώνης, Τάγαρης
Δημοτικό Γήπεδο «Γ. Λουκαρέας
Πανιώνιος Κ. – ΠΑΟΚ: Κατσάς, Μανιατέας, Τσέλο
Γήπεδο Καλλιθέας
ΠΑΟ Καλλιθέας – ΑΕ Μάνης: Γκούμας, Ξηρόκωστας, Παλλαδινός
Γήπεδο Στενωσιάς
ΑΟ Στενωσιάς – Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου: Σκόρδος, Μπασιλάρης, Αγγελακάκης
6.30 μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης»
Πράσινα Πουλιά – ΑΕ Αιθαίας: Τουρλομούσης, Γαλακούτης, Αναγνωστόπουλο
ς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages