ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Η ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Ένταση πυροδότησε το θέμα με την υπηρεσία φάντασμα για το ΚΕΠ νομαρχίας το οποίο συζητήθηκε στην οικονομική επιτροπή στο Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ προκαλώντας την αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης. Ο κ. ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ζήτησε να μην χαρατσώνουν οι πολίτες για το ποσο οφειλόμενων ενοικίων στο ΚΕΠ το οποίο ηταν κλειστό για 3 χρόνια ζητώντας ο το δήμο να μην αποδεχθεί την απόφαση. Με βάση το θέμα για το οποίο έγινε ανάλυση του ποσο των 21000 ευρω ο Δημσρχος μίλησε για συνέπεια του δήμου ενώ μετα απο πολιτικό διαπληκτισμό η παράταξη ανδρινοπουλου αποχώρησε τελικα...Ι.ΜΠ.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΑΙΚΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΚΑ
Πρόταση απο τον κ. Βουδούρη για το Κυπαρισσιακο κόλπο να συμμετέχουν οι φορείς της περιοχής στο τελικό κείμενο της διαβούλευσης ωστε να προχωρήσει η περιοχή.
Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ είπε οτι ειναι εγκαλούμενος γιατι πρεπει να ανατρέψω συνήθειες ετών στο Δήμο, ωστόσο χρειάζεται ανθρώπινο μεταβατικό πλαίσιο για να λειτουργήσει το οικονομικό πλαίσιο του δήμου, σε αυτό θα στηριχτούν όλες οι υπηρεσίες του ΔΗΜΟΥ. Θα συζητηθεί με όλους η βασική αρχή για λειτουργια του ΔΗΜΟΥ σε βιώσιμο επίπεδο. Άνοιξαν οι προσφορές για τα αντιπλημμυρικά έργα της ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ με 14000 ευρω, επίσης ενημέρωσε το σώμα οτι μειώνονται τα έξοδα αιρετών, ενώ έκανε αναφορά στην προηγούμενη αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages