Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η Καλαμάτα γιόρτασε σήμερα την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην παρέλαση την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος ο οποίος στο μήνυμα του, επεσήμανε την ανάγκη, αυτή την χρονική περίοδο στην  Χώρα μας  να υπάρχει σταθερότητα, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να αποφθεχθούν οι εκλογές. Την ίδια ώρα όπως τόνισε ο κ. Λαμπρόπουλος η κυβέρνηση έχει κάνει σημαντικά βήματα για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.
28 kalamata6Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ Χρυσόστομος, ο βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης , η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και πλήθος κόσμου.
28 pulosΜε αθρόα συμμετοχή από τους πολίτες, γιόρτασε και φέτος ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, την Εθνική Επέτειο για την 28η Οκτωβρίου του 1940. Στην Πύλο, την Καλλιθέα, το Κορυφάσιο, τη Χώρα, το Βλαχόπουλο, τη Στενωσιά, την Κορώνη, το Χαροκοπιό, τη Φοινικούντα, τη Μεθώνη, του Χανδρινού και το Σουληνάρι οι κεντρικοί δρόμοι γέμισαν από κόσμο, που έσπευσαν να καμαρώσουν και να χειροκροτήσουν την μαθητιώσα νεολαία, η οποία έλαβε μέρος στις παρελάσεις.
28 pulos1 Στην έδρα του δήμου, την Πύλο, οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, με την καθιερωμένη επίσημη δοξολογία, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου παρέστησε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, οι Εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφάλειας  και πλήθος κόσμου.  Στη συνέχεια κατατέθηκαν στεφάνια στο Ηρώο των Πεσόντων, από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος, Δημήτρη Καφαντάρη, τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, των Σωμάτων Ασφαλείας του δήμου και των σχολείων. Αν και συννεφιασμένος, ο καιρός συμμάχησε, έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η παρέλαση των μαθητών και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πύλου. Τον Πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε η Αικατερίνη Διαμαντοπούλου-Κουτσουμπού, Θεολόγος-Φιλόλογος, Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ μετά το πέρας της παρέλασης, πραγματοποιήθηκε δεξίωση στο Δημαρχιακό Μέγαρό για τους δημότες της περιοχής.
28 kalamata128 kalamata28 kalamata328 kalamata228 kalamata428 kalamata628 kalamata728 kalamata828 kalamata928 kalamata528 kalamata1128 kalamata13




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages