ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ

ΤΗΝ φιλοσοφία ότι υπάρχει άλλος δρόμος για την έξοδο από την κρίση εξέφρασε από τους  Γαργαλιάνους σε πολιτική εκδήλωση, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής , επικεφαλής της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Δραγασάκης με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ Γαργαλιάνων με το τίτλο: «Προγραμματικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης της Αριστεράς«.
Ο ομιλητής ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις του πολιτικού του φορέα ερμηνεύοντας τις διαστάσεις της βαθιάς κρίσης που διχάζει την ελληνική κοινωνία μιλώντας για συλλογικότητα εγκαταλείποντας το Εγώ με το Εμείς..
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής ως αρμόδιος παράγοντας του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι η αντιμετώωπισης της κρίσης που έχει ανθρωπιστικά και οικονομικά χάσματα μπορεί να αποκλιμακωθεί με βάση το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που στηρίζεται σε τέσσερις μεγάλους πυλώνες πλήρως κοστολογημένο με συνέπεια στον πολίτη . Ακολούθησε διάλογος με το κοινό για την πραγματική οικονομία της οικονομίας όσο και για την αντιμετώπιση προβλημάτων που αποτυπώνονται στην αυτοδιοίκηση. Στην πολιτική εκδήλωση παρέστησαν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Θανάσης Πετράκος, ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο πρώην δήμαρχος Γαργαλιάνων Σταύρος Καλοφωλιάς, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας Γιάννης Καλκαβούρας, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας της ΡΑΚΙ Νώντας Βουδούρης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νίκος Πατσαρίνος και άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages